COVID-19 INFO

S obzirom da živimo u izazovnim pandemijskim vremenima, iznimno je važno naglasiti da će ulaz na koncerte na Starom gradu i Vili Bedeković te u Centru za mlade i nezavisnu kulturu, biti moguć samo uz važeće COVID potvrde odnosno na koncerte će moći ući osobe koje su cijepljene, koje su preboljele covid ili imaju važeći negativan test.

Špancirfest će učiniti sve što je u mogućnosti organizatora da omogući sigurno uživanje u koncertnom programu svima koji to žele pa će kod ulaza za pozornicu kod Starog grada i Vilu Bedeković biti organizirani i punktovi za testiranje na COVID, a testiranje će, zahvaljujući sponzorstvu Poliklinike Sv. Nikola iz Varaždina, koštati 60,00 kuna.

VILA BEDEKOVIĆ

Organizator je osigurao punkt za testiranje na COVID koji se nalazi kod ulaza u Vilu Bedeković (preko puta u parku) na dan koncerta (20.8., 21.8., 28.8. i 29.8.) u vremenu od 18:00 do 20:00 sati. Kako bi ostvarili pravo na besplatno testiranje, na testiranje je potrebno donijeti printanu ulaznicu. 

Rezultati testa dobivaju se za 15 minuta, COVID potvrda putem sustava egrađani ili u najbližoj ljekarni kroz sat vremena, a test vrijedi 48 sati.

Kupci, koji prilikom testiranja na ulazu na koncert na Vili Bedeković, zaprime pozitivan test, mogu zatražiti povrat sredstava za kupljene ulaznice u roku 24 sata slanjem e-mail zahtjeva na [email protected].
U zahtjevu je potrebno poslati: Prikaz pozitivnog testa, Prikaz prekriženih ulaznica s vidljivim barkodom, IBAN te ime i adresu vlasnika računa na koji je potrebno izvršiti povrat sredstava.

Osobe s invaliditetom imaju besplatan ulaz na koncerte kod Vile Bedeković. Kako bi ostvarili pravo na besplatno testiranje potrebno je javiti se u Turističku zajednicu koja će izdati potvrdu s kojom odlazite na prodajno mjesto Eventima kod ulaza na koncert. Tamo će vam izdati ulaznicu s kojom idete na punkt za testiranje koji se nalazi neposredno pored.

STARI GRAD

Organizator je osigurao dva punkta za testiranje na COVID na dan koncerta (20.8., 21.8., 26.8., 27.8., 28.8. i 29.8.) u vremenu od 16:00 do 20:00 sati. Jedan punkt za testiranje nalazi se na Starom gradu, a drugi na križanju ulice Stanka Vraza i A.K.Miošića. Testiranje na COVID koštati će 60,00 kn.

Rezultati testa dobivaju se za 15 minuta, COVID potvrda putem sustava egrađani ili u najbližoj ljekarni kroz sat vremena, a test vrijedi 48 sati.

KVART

Ulaz na programe u KVART, Centar za mlade P4, će biti moguć uz važeću COVID potvrdu o cijepljenju ili preboljenoj bolesti odnosno uz važeći negativan test.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X