KRISTIAN TERZIĆ – Masterclass radionica – prezentacija CASIO

WEDNESDAY 28. AUG

WORKSHOPS

6:00 PM - 28. Aug

Varaždinska kuća

Želite li doznati više o CASIO klavijaturama i sintisajzerima, nemojte propustiti Masterclass radionicu vrhunskog intrumentalista Kristiana Terzića. On će u sklopu LOOP Glazbene klinike u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici 28. kolovoza 2019. godine održati prezentaciju na navedenu temu.

Kristian Terzić je višestruki dobitnik stručne nagrade „Status“ Hrvatske glazbene unije, za najinstrumentalistu godine u kategoriji „Zabavna, Pop-Rock i Urbana glazba“ – Klavijature. Od 2013. godine je oficijalni artist za CASIO (Hrvatska-Njemačka) za klavijature i sintisajzere, te je već predstavljao CASIO klavijature na najvećim svjetskim glazbenim sajmovima kao što su NAMM Show u Los Angelesu i Musikmesse u Frankfurtu.

S istom zadaćom dolazi u Varaždin gdje će održati Masterclass radionicu u sklopu LOOP Glazbene klinike te predstaviti najnovije modele klavijatura, klavira i stage piana iz palete CASIO proizvoda.

Prijavite svoje sudjelovanje u besplatnoj radionici na e-mail [email protected] te nas posjetite 28. kolovoza u Varaždinskoj kući u Gajevoj ulici. Veselimo se druženju s Vama!

kristian-terzic-radionice

Start typing and press Enter to search

X