29.8. KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU

= 60,00 KN

– SOLD OUT –

Tickets can also be purchased at all Eventim sales outlets

The Eventim at the end of each order (both via the web site and through sales outlets) charges a fee of 10.00 KN (VAT included).
The fee does not depend on the type and number of tickets.

Suvremena hrvatska kinematografija može se dijeliti na razdoblje prije i poslije filma “Kako je počeo rat na mom otoku”. Veliki kino hit iz 1996. obilježio je hrvatski film devedesetih te pred kina vratio dugačke redove, a na prozore kino blagajni natpise “rasprodano”.

Progovorivši o teškim vremenim kroz jezik komedije, “Otok” je i danas ostao jednako zanimljiv, smiješan i inspirtivan, a uspjeh i trajnu vrijednost postigao je zahvaljujući dinamično skrojenoj fabuli, živim, glumstvenim likovima s kojima smo se mogli poistovjetiti, dijalozima koji su nam se uspjeli upisati u kolektivnu memoriju i sugestivnoj tragikomičnoj atmosferi.

GK “Gavella” i HNK u Šibeniku odlučili su počast tom važnom filmskom ostvarenju dati na kazališnim daskama i to kroz adaptaciju scenarija dramaturginje Željke Udovičić Pleština te u režiji Dražena Ferenčine. Očekivano, kazališna adaptacija kino hita postigla je veliki uspjeh, a kod Ville Bedeković dolazi osvojiti i publiku Špancirfesta.

Start typing and press Enter to search

X