Skip to content
Špancirfest 2022 - Vizual - side 01
Program za djecu

MAŠTALIŠTE

Neverbalna predstava za djecu od 4 do 9 godina autorica Marije Dujmić, Tene Grabner i Nike Špekuljuk
Trajanje: 35min

Maštalište je čarobno mjesto ispunjeno bojama, oblicima, igrom, idejama, pokretom i plesom, glazbom, ritmom, dječjim smijehom i veseljem.
Igrajući se ulazimo u šareno igralište mašte, brišemo granice između publike i izvođača. Zajedno kreiramo. Maštalište ističe pokret i ples kao prioritetni medij komunikacija, ali i važnost interdisciplinarnosti umjetnosti, poput interaktivne scenografije, rekvizita i glazbe. Izvođačice publiku vode kroz zajedničko istraživanje pokreta i zvuka te njihovog odnosa uz ritmizirane pjesmice i zvučne fraze, osmišljene plesne zadatke i igre.

OPIS RADIONICE za djecu:
Pod stručnim vodstvom četiri nastavnice plesa i profesorice gitare plesno glazbena radionica „Možemo opet?“ djecu iskustveno provodi kroz stvaralački proces predstave „Maštalište“. Kroz detaljno osmišljene igre, zadatke, slagalice i zagonetke djeca će se aktivno igrati i sudjelovati u otkrivanju i stvaranju novoga prostora, pokreta i zvuka te će tijekom cijele radionice imati priliku za slobodno izražavanje pokretom i zvukom. Radionica „Možemo opet?“ namjenjena je djeci između 4 i 9 godina. Nije nužno, ali preporučamo radionicu vezati uz predstavu Maštalište.

PROGRAMSKA KNJIŽICA

Bogat program Špancirfesta 2022. možete istražiti i u programskoj knjižici koju možete preuzeti ovdje.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.

X