Skip to content
Špancirfest - Vizual
Kazališni program

Ništa bez reklame

U suradnji s časopisom Gloria, Luda kuća vam predstavlja svoju novu komediju. Pratit ćemo svakodnevicu jedne uspješne marketinške agencije. Direktor Orkan, veliki ljubitelj životinja, a posebno janjetine na ražnju, Dolly, njegova najveća obožavateljica i ona koja zapravo vodi firmu i Nina ispravna, poštena i uvijek politički korektna, a najmlađa članica kolektiva, naći će se u nezgodnoj situaciji. Naime njihov dugogodišnji suradnik Pero, zgodan, al ne baš bistar glumac, nespretnim će javnim istupom o vrlo bitnoj i osjetljivoj ženskoj temi, dovesti svoju karijeru ali i agenciju u problem. Dok gledamo kako agenciji gori pod petama, ljuti klijenti otkazuju jedan posao za drugim, a Peri se raspada karijera, otkrit ćemo koga je od naših aktera pogodila Amorova strelica.

Kako će se zazvrzlama otpetljati i hoćemo li sretno završiti pogledajte kroz sjajnu igru glumačke podjele, u predstavi Ništa bez reklame.

PROGRAMSKA KNJIŽICA

Bogat program Špancirfesta 2024. možete istražiti i u programskoj knjižici koju možete preuzeti ovdje.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.