Radionica/izložba Kvart

ČETVRTAK 26.08.

RADIONICE

10:00 - 12:00

Kvart - P4

Potrebna je COVID putovnica.

Sad ćemo jednom zauvijek otkriti koji kvart u Varaždinu je najbolji! ;) Ma znamo da je baš tvoja ekipa i tvoj kvart TOP, ali pozivamo te da detaljnije upoznaš kvartovski đir u Varaždinu u sklopu prvog dijela radionice koje će voditi Maja Patafta i Dina Rain. A prvi dio radionice bit će, dakle, posvećen upoznavnju polaznika_ca sa specifičnostima svakog od varaždinskih kvartova, društvenim i kulturološkim aspektima koji utječu na njihov razvoj, zanimljivostima tipa po čemu je koji kvart dobio ime i slično!  Proći ćeš, naravno, i osnovnu teoriju i principe grafičkog dizajna.

Voditeljice radionice

Dina Rain je slobodna dizajnerica i vizualna umjetnica. Iskustvo je stjecala radeći na kulturnim manifestacijama, kulturnim institucijama, umjetničkim festivalima i manifestacijama. Djeluje u poljima različitih umjetničkih praksi, scenske i video umjetnosti, filma i grafike. Kad ne crta za druge, crta za sebe. I tako u krug :)

Maja Patafta je dizajnerica koja u posljednjih 8 godina intenzivno surađuje s kulturnim institucijama i nezavisnom scenom na raznim projektima i manifestacijama (grafički dizajn, set dizajn, produkt dizajn...). Posebno je ponosna na projekt Kreativnica na Špancirfestu koji je u cjelosti vodila od koncepta do same provedbe s Anom Bacinger. Prije dvije godine otvara vlastiti dizajn studio s fokusom na prostornim uređenjima.

kvart-radionica-izlozba

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X