Skip to content
Špancirfest - Vizual
Glazbeni program

Rumbaristas

Ova šarolika grupa, predvođena katalonskim bubnjarem Willyjem Fuegom, francusko-sicilijanskim trubačem i klavijaturistom Thomasom Morzewskim, uz ritam sekciju basista Tomasa De Smeta i bubnjara Roela Poriaua predstavlja se kao iznimno zanimljiv svjetski glazbeni sastav s korijenima i utjecajima iz južnoeuropske i srednjoeuropske glazbe.

Rumbaristasi se ponose svojom višejezičnošću i kreativnošću. Svojom glazbom prenose bogatu mješavinu različitih glazbenih tradicija u sinergiji bogate španjolske strasti, francuske romantike, sicilijanskog temperamenta i talijanske ljubavi prema glazbi. Njihova glazba priča priče o putovanjima i susretima, donoseći nam autentičan doživljaj glazbenog putovanja.

Svojom raznolikošću i inovativnošću, Rumbaristas su stvorili jedinstveni glazbeni identitet koji povezuje ljude širom Europe i prenosi poruke ljubavi, razumijevanja i uvažavanja različitosti. Njihovi energični nastupi oduševljavaju publiku i ostavljaju neizbrisiv trag u svakom gradu koji posjete.

PROGRAMSKA KNJIŽICA

Bogat program Špancirfesta 2023. možete istražiti i u programskoj knjižici koju možete preuzeti ovdje.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.