Skip to content

Franz Ferdinand i Joker Out “zapalili” varaždin

Špancirfest 2023 - Stari Grad - Koncert - Franz Ferdinand

Varaždin je gorio i odzvanjao sjajnim ritmovima i vrhunskom glazbom. PAN pozornica Stari Grad prvo je ugostila grupu Joker Out, a vrisak teenagerica podsjećao je na tipične američke filmove u kojima lete razni predmeti na pozornicu. Oko 8000 posjetiteljica i poneki posjetitelj plesali su i pjevali, a prvi su red zauzele najveće obožavateljice sa zanimljivim porukama. Momci su bili odlični, a vjerujemo da im ovo nije zadnji dolazak u Varaždin.

U utorak su na Špancirfest već od jutra stizali fanovi Franza Ferdinanda pa se gradom osjećao sjajan šušur.  Nakon nastupa predgrupe na pozornicu su se popeli članovi kultnog benda i krenuli s 90-minutnom svirkom, koja je sve oduševila, a više od 10 000 posjetitelja pjevalo je i plesalo uz pjesme koje su već pravi evergreen. Donijeli su odličnu energiju i još jednom pokazali da su vrhunski glazbenici čija vještina ne blijedi.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.