Skip to content

Koncert Perpetuum Jazzile-a na Špancirfestu – rasprodan!

spancirfest2023-perpetuum rasprodano

Koncert slovenske atrakcije Perpetuum Jazzile-a koji će biti održan prve večeri Špancirfesta, 18. kolovoza na pozornici Vila Bedeković powered by Kaufland je – rasprodan.

No, još uvijek stignete kupiti ulaznice za preostale koncerte na ovoj pozornici. Grupa Cambi, poznata po hitu „Zaljubljen“, publiku će 19.8. osvojiti mediteranskom inačicom pop repertoara. Ovogodišnje festivalsko izdanje Špancirfesta zatvaramo 27.8. koncertom „Nothing Else Matters“, koji pripremaju učenici i profesori Glazbene škole u Varaždinu u suradnji s udrugom nuSynergetic. Obradit će neke od najpoznatijih skladbi te ih interpretirati na klasičan način i približiti široj publici. Ne propustite svevremenske hitove Metallice, Red Hot Chilli Peppersa, Pearl Jama, Soundgardena, Guns ‘n’ Rosesa i Nirvane u jedinstvenoj izvedbi mladih glazbenih nada.

Na pozornici Vile Bedeković, koja je ujedno i jedina pozornica pod naplatom na ovogodišnjem Špancirfestu, bit će odigrano i šest predstava, koje pripremaju Kerekesh teatar i njihovi gosti. Ulaznice za koncerte i predstave mogu se kupiti po cijeni od 10 i 12 eura putem sustava Eventim ili na njihovim službenim prodajnim mjestima. 

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.