Kategorija: Novosti, Završeni Natječaji

Turistička zajednica grada Varaždina kao organizator ŠPANCIRFESTA 2019 dana 16. svibnja 2019. godine raspisuje natječaj za sudjelovanje na KREATIVNICI na ŠPANCIRFESTU 2019. Natječaj je otvoren do srijede 12. lipnja 2019.

Turistička zajednica grada Varaždina (organizator) poziva sve kreativce da se prijave na natječaj za sudjelovanje u izložbeno-prodajnom projektu Kreativnica koji će se za vrijeme trajanja festivala ŠPANCIRFEST 2019 (Varaždin, 23. kolovoza do 1. rujna 2019.) održati u Uskoj ulici.

Natječajnu dokumentaciju zainteresirani mogu preuzeti ovdje:

Za sve dodatne informacije upit poslati na [email protected] (s naznakom: UPIT ZA KREATIVNICU)


 

OBRAZAC ZA PRIJAVU

NAZIV TVRTKE/OBRTA ILI IME I PREZIME FIZIČKE OSOBE: *
(ukoliko prijavljujete pravnu osobu – tvrtku ili obrt u nastavku upišite podatke pravne osobe, ako se prijavljujete kao fizička osoba upišite podatke fizičke osobe)

KATEGORIJA IZLAGAČA: *

NAZIV ROBNE MARKE: *
(ili projekta s kojim se fizička osoba ili tim autora prijavljuje)

OIB IZLAGAČA: *
(pravna ili fizička osoba s kojom se sklapa ugovor)

ADRESA IZLAGAČA: *
(pravna ili fizička osoba s kojom se sklapa ugovor)

IME I PREZIME OSOBE ODGOVORNE ZA IZLAGANJE: *

E-MAIL OSOBE ODGOVORNE ZA IZLAGANJE: *

BROJ MOBITELA OSOBE ODGOVORNE ZA IZLAGANJE: *

ŽIVOTOPIS PRIJAVITELJA ILI TIMA AUTORA: *
(predstavite sebe, svoj brend ili tim autora u najviše 1.000 znakova)

OPIS RADOVA KOJE ŽELITE IZLAGATI: *
(opišete vaše radove, njihove karakteristike, posebnosti i slično u najviše 1.000 znakova)

OPIS DODATNIH AKTIVNOSTI:
(ukoliko su planirane demonstracija izrade, radionice za posjetitelje i slično navesti prijedloge tih aktivnosti i kratak koncept)

PRILOŽITE LINK ZA PREUZIMANJE FOTOGRAFIJA VAŠIH RADOVA: *
(wetransfer.com, jumbo.iskon.hr, dropbox.com ili slično)

INTERNET STRANICA IZLAGAČA:

LINK NA VIDEO:
(ukoliko postoji video prezentacija koncepta, proizvoda, njihove izrade ili upotrebe i slično)

BROJ DANA SUDJELOVANJA U KREATIVNICI: *
(autori/grupa autora mogu se prijaviti za 10 dana trajanja cijelog festivala ili za blok od pet dana)

ŽELITE LI PREDREZERVIRATI ORGANIZIRANI SMJEŠTAJ I PREHRANU PO FESTIVALSKIM CIJENAMA: *
(Organizator omogućava sudionicima Kreativnice smještaj i prehranu po festivalskim cijenama: noćenje u dvokrevetnoj sobi s doručkom po cijeni od 132 kn (po osobi s uključenom taksom) te obrok po cijeni od 40 kn (moguća dva obroka dnevno - ručak, večera)

 

 

 


Dojmovi s prošlogodišnje Kreativnice:

Prva pomisao na Kreativnicu? Magična atmosfera Uske ulice ispunjena malim brendovima i kreativcima koji stoje iza njih, proizvodima u koje je utkano toliko pažnje, vremena i ljubavi, ljudima koji ju svakodnevno ispunjavaju i daju pravi smisao. Sudjelovanje na Kreativnici je iskustvo koje nijedan kreativac ne bi trebao propustiti! To kažem bez ikakve dileme. Osim što upoznaš druge divne ljude s kojima izmjenjuješ iskustva i ogromnu količinu smijeha, imaš priliku ponuditi svoje proizvode velikoj i odličnoj publici. P.S. Organizacija je bila savršena, a Anina pomoć nezamjenjiva! http://dilemmaposters.com (Dilemma Posters)

Kreativnica je mjesto prepuno veselih ljudi, atraktivnih događanja i zanimljivih proizvoda kojom obavezno morate proći za vrijeme Špancirfesta. Izlaganje tamo donijelo nam je mnogo iskustva, druženja, zabave, novih poznanstva i poslovnih kontakata. Organizacija je odlična i svakako svima preporučujemo da budu dio ove čarobne i kreativne ulice. https://caspar.design/?SID=pqs9d5dpkm66js7s4l9kjtnv72 (Caspar Design)

Špancirfest je sjajno mjesto gdje se okupljaju mladi kreativci, doprinose sceni sa svojim idejama i proizvodima. Jako smo sretni da takav festival postoji i nadamo se da ćemo opet sudjelovati na Šancirfestu. Organizacija je bila sjajna, uloženo je puno truda i dobre volje u cijeli festival, te se nadamo da će Špancirfest rasti i dalje pružati prilike mladim kreativnim snagama za razvoj.  http://36mountains.com    (36 Mountains)

‘Špancirfest je za mene bio jedno super iskustvo. Promocija i direktna prodaja za nove brendove je jako bitna i meni je festival pomogao u poslu. Upoznao sam dosta ljudi, te s nekima započeo suradnju koja traje i danas.’  https://www.facebook.com/goretro.hr/ (Go Retro)

Prvi put u Varaždinu i na Špancirfestu, sam grad i festival nadmašili su sva moja očekivanja. Atmosfera je bila sjajna, ljudi raspoloženi  a organizatorice sajma u Uskoj ulici profesionalne, susretljive i maksimalno posvećene svakom izlagaču od prvog do zadnjeg dana. Najtoplije preporuke svakome tko želi promovirati svoje proizvode u magičnom ozračju i toploj prijateljskoj atmosferi brojnim posjetiteljima Špancirfesta i Uske ulice, ja se svakako vraćam. https://www.facebook.com/sitolab.screenprint/  (Sitolab)

Nedavne objave

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X