29.8. KAKO JE POČEO RAT NA MOM OTOKU

GK Gavella i HNK Šibenik

= 60,00 KN

– RASPRODANO –

Ulaznice se mogu kupiti i na svim prodajnim mjestima Eventima

Eventim na kraju svake narudžbe (i putem web stranice i putem prodajnih mjesta), naplaćuje naknadu u iznosu od 10,00 KN (PDV uključen).
Naknada ne ovisi o vrsti i broju ulaznica.

Suvremena hrvatska kinematografija može se dijeliti na razdoblje prije i poslije filma “Kako je počeo rat na mom otoku”. Veliki kino hit iz 1996. obilježio je hrvatski film devedesetih te pred kina vratio dugačke redove, a na prozore kino blagajni natpise “rasprodano”.

Progovorivši o teškim vremenim kroz jezik komedije, “Otok” je i danas ostao jednako zanimljiv, smiješan i inspirtivan, a uspjeh i trajnu vrijednost postigao je zahvaljujući dinamično skrojenoj fabuli, živim, glumstvenim likovima s kojima smo se mogli poistovjetiti, dijalozima koji su nam se uspjeli upisati u kolektivnu memoriju i sugestivnoj tragikomičnoj atmosferi.

GK “Gavella” i HNK u Šibeniku odlučili su počast tom važnom filmskom ostvarenju dati na kazališnim daskama i to kroz adaptaciju scenarija dramaturginje Željke Udovičić Pleština te u režiji Dražena Ferenčine.

Očekivano, kazališna adaptacija kino hita postigla je veliki uspjeh, a kod Ville Bedeković dolazi osvojiti i publiku Špancirfesta.

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X