Skip to content

KVART – NOVA ZONA NA STAROM GRADU

Špancirfest 2019 - Kvart - vizual

Svi su imali “ekipu iz kvarta”, a ove će godine najbolji kvart Špancirfesta biti na – Starom gradu.

Na prostoru Starog grada, uz postojeću zabavno – gastro zonu s glavnom pozornicom, niknut će još jedna zona –  Kvart,na prostoru ispred samog dvorca, inspirirana svjetskim metropolama i europskim prijestolnicama, stvorena od mladih za mlade (i one koji se tako osjećaju).

Nova zona nastaje u suradnji s incijativom “V4EYC Varaždin for European Youth Capital 2022” i Udrugom mladih V.U.K., a karakteristike su joj – sloboda, otvorenost, ljubav i različitost.

Špancirere u Kvartu očekuje program prepun glazbe, zabave i radionica. U sklopu glazbenog programa koji će se održavati na drugoj, “manjoj” pozornici na Starom gradu nastupit će, između ostalih, Jonathan, High5, ABOP- After je bolji od partyja, Mayales, Meritas…

Osim nezaobilaznih koncerata, tu je i niz radionica: Vježbanje joge, Graffiti radionice i oslikavanje zida kod SC-a, Capoeira radionice te Acro-yoga i acrobalance radionice te Pimp Bajk Štop te još i izložba bicikala, biciklističkih dresova i fotografija i sajam ploča. U KVARTu će se dakle osjećati pripadnost cijelome svijetu, a opet, svatko će se osjećati kao doma.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.