Kategorija: Završeni Natječaji

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2021.

dana 18. lipnja 2021. godine raspisuje

natječaj za sudjelovanje u ŠKOLSKOJ ULICI-ULICI UMJETNIKA na ŠPANCIRFESTU 2021.

Pozivaju se autori/ce koji/e djeluju u polju  slikarstva, kiparstva, grafike, fotografije, ilustracije, land arta, performansa, umjetničkih instalacija i konceptualne umjetnosti da sudjeluju i predstave svoj rad na festivalu Špancirfest koji će se održati od 20. do 29. kolovoza 2021.

Ideja festivala je graditi umjetničku ulicu te okupiti autore/ice da istaknu, promoviraju svoj rad i umjetničko stvaralaštvo te posebno demonstriraju svoj rad tijekom izlaganja.

Umjetnici zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da predlože način uključivanja u festival (izlaganje i/ili umjetničke akcije, preformansi i slično).

Za promociju i prezentaciju umjetničkih radova i umjetničkih akcija na raspolaganje se stavlja Školska ulica (spaja Gundulićevu i Draškovićevu ulicu).

Sukladno predloženom programu umjetnika organizator će osigurati adekvatan prostor u ulici i uvjete na navedenom prostoru.

Prijavom na NATJEČAJ umjetnik/umjetnica se obvezuje na radno vrijeme izlaganja od 10 do 22 sata.

Prijavu je potrebno dostaviti do 10. srpnja 2021. godine putem e-maila: [email protected] ili poštom na adresu: Turistička zajednica grada Varaždina, Ivana Padovca 3, 42000 Varaždin, s naznakom: “Natječaj za Školsku ulicu – Špancirfest 2021.”.

Prijava treba sadržavati:

•             CV umjetnika / izlagača (obavezan kontakt)

•             Kratki opis sudjelovanja/prezentacije/aktivnosti

•             Fotografije materijala koji se predlažu za izlaganje

Nakon završetka ovog NATJEČAJA Komisija sastavljena od 3 člana organizatora festivala odabrat će sudionike na festivalu Špancirfest 2021.

Svi prijavitelji bit će obaviješteni o rezultatima NATJEČAJA pismeno najkasnije do 16. srpnja 2021. godine.

Sva pitanja vezana uz NATJEČAJ mogu se uputiti putem e-maila: [email protected] i na telefon: 091/565-6473 Paula Banić, najkasnije do 10. srpnja 2021. godine.

Nedavne objave

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X