Skip to content

Neno Belan i Hladno pivo za veliko finale Špancirfesta

Špancirfest 2016 - Hladno pivo

TONY CETINSKI JUČERAŠNJIM KONCERTOM ODUŠEVIO PUBLIKU GLAVNE POZORNICE NA STAROM GRADU

Varaždin, 28. kolovoza, 2016. – Jučerašnjim spektakularnim koncertom Tony Cetinski oduševio je špancirere koji su dupkom ispunili glavnu pozornicu na Starom gradu, što je bila najbolja najava za današnje veliko finale punoljetnog Špancirfesta. Festival će zatvoriti Neno Belan, Hladno pivo, Russkaja te drugi izvođači, a posjetitelje i danas očekuje bogat kulturno umjetnički program.

Uz glavnu zvijezdu jučerašnje večeri, već spomenutog Tonyja Cetinskog na čijem koncertu je Barbara izrekla sudbonosno DA svom Denisu uz pratnju taktova poznatog hita Žena nad ženama, na pozornici Vile Bedeković nastupila je i svjetska senzacija Youtubea, slovenska vokalna skupina Perpetuum Jazzile. Posjetitelji glavnog varaždinskog trga uživali su u velikom završnom tulumu Špancirfesta u organizaciji Hrvatske funk delegacije.

Oni željni dobrog provoda još danas stignu posjetiti varaždinski festival kreativnosti i razgledati bogatu ponudu i brojne ulične performanse. Glazbeni program će, između ostalih, obilježiti koncerti Nene Belana kojem će se pridružiti prošireni Fiumensi, odnosno, Mediteran Orchestra na pozornici Vile Bedeković u 20 sati. U 21 sat će na pozornici Kapucinski trg nastupiti Russkaja, a glavnu festivalsku pozornicu otvara jedan od najpopularnijih slovenskih bendova, Siddharta u 20 sati, a potom i jedna od najpopularnijih hrvatskih bendova Hladno pivo u 22 sata.

Oni koji nisu stigli prošli vikend otisnuti svoju Špancirfest majicu na šahtu, mogu to učiniti još samo danas u Kreativnici od 18 do 19 sati. Svi ljubitelji umjetnosti ne bi smjeli propustiti i izložbu Saše Živkovića koji će predstaviti svoj projekt Sistemska mandala 4 u prostoru bivše varaždinske sinagoge u 19 sati.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte i predstave na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) i Pan pozornica (Stari grad) potrebno kupiti ulaznicu. Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici https://www.spancirfest.com/radionice/.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com .

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.