GASTRO I VINSKI GRAD

Na varaždinskim ulicama, u varaždinskim dvorištima i perivojima za vrijeme Špancirfesta nikne desetine restorančića i zalogajnica s najrazličitijom ponudom hrane i pića

Gastronomska ponuda Špancirfesta raznolika je i kozmopolitska kao i sam festival. Na varaždinskim ulicama, u varaždinskim dvorištima i perivojima za vrijeme Špancirfesta nikne desetine restorančića i zalogajnica s najrazličitijom ponudom hrane i pića – od tradicionalnih specijaliteta, modernog fusion streetfooda ili egzotičnih jela. Sa Špancirfesta ne samo da nitko nikad nije vratio gladan ili žedan već je gastronomsko iskustvo nezaboravan dio posjete festivalu i sve češće jedan od glavnih razloga dolaska u Varaždin.

Kada smo 2015. godine predstavljali Vinski grad u dvorištu palače Sermage, znali smo da je upravo to gastro sadržaj koji je Špancirfestu nedostajao – mjesto njegovanja, širenja i promocije vinske kulture i, slobodno možemo reći, kulturnog hedonizma.

Vinski grad odmah se probio u srca i nepce posjetitelja Špancirfesta te je postao jedno od središnjih mjesta okupljanja,odmora, druženja i uživanja u svim nijansama okusa i mirisa ne samo probranih vina već i popratne gastronomske ponude.

Ove će godine Vinski grad na Špancirfestu zasjati po peti puta u svom prepoznatljivom ruhu, opuštenoj, nenametljivoj atmosferi te bogatim izborom vina i s vinima sljubljenih delikatesa.

0 +
GASTRO LOKACIJA
0
VINSKI GRAD
0
DANA
0 %
UŽITKA

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X