PEOPLE POWER PARTNERSHIP

Sinergija mladosti i kreativnosti kroz pokret i ples ujediniti će razlike i barijere te donijeti najbolje iz kulture, regije, povijesti, glazbe i jezika Hrvatske i Italije. Raznolikost će se kao zlatna nit provesti kroz performans.

18 mladih plesača EU projekta “People Power partnership “, najbolji na plesnim audicijama u Varaždinu i talijanskoj Venariji, prvi puta srest će se pred ovogodišnji Špancirfest. Sinergijom mladosti i kreativnosti kroz pokret i ples ujediniti će razlike i barijere te donijeti najbolje iz kulture, regije, povijesti, glazbe i jezika dvije zemlje. Raznolikost će se kao zlatna nit provesti kroz performans.

Projekt „People power partnership“, u sklopu programa Kreativna Europa, provodi 13 partnera među kojima je i Turistička zajednica grada Varaždina. U sklopu projekta će 104 mladih u dobi od 18 do 25 godina iz zemalja partnera uvježbati program za  13 manjih i jednu veliku predstavu, odnosno produkciju. Predstave  će biti izvedene na turneji u svim partnerskim gradovima te ostalim zainteresiranim festivalima. U prvoj će fazi projekta osam sudionika iz jednog grada zajedno s osam mladih iz grada partnera zajedno pripremati produkciju za javni prostor koja će biti izvedena u sklopu festivala u gradu u kojem će se mladi pripremati. TZGV je u projekt uključila naš najpoznatiji festival, Špancirfest.

0 +
GASTRO LOKACIJA
0
VINSKI GRAD
0
DANA
0 %
UŽITKA

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X