Skip to content
Špancirfest 2022 - Vizual - side 01

ŠPANCIR BURGER
FESTIVAL

Burgerski kutak Špancirfesta smjestio se na prostrani  Kapucinski trg gdje će se, tijekom svih deset festivalskih dana, događati prava rapsodija mesnih okusa i mirisa.

Burgerski kutak Špancirfesta smješten na Kapucinskom trgu priuštit će pravu rapsodiju mesnih okusa i mirisa. Popis chefova koji za Špancirfest osmišljavaju nove okuse i kombinacije impresivan je.

Jedan od njih je višestruko nagrađivana Reshetka – festivalska varijanta ekipe iz Đurine Hiže, koja je na domaćem terenu. Nikola i dečki tak’ vješto flipaju burgere od najfinijeg mesa da će vaši okusni pupoljci od radosti zapjevati. Morske burgerske okuse predstavljat će ekipa iz Zadra, Picnic Fun Mingle, dok će toplinu i ugodnu ljutinu,  „baš onak’ kak’ treba“, stvarati BBQ Hot Yard. Gurmani željni istraživanja noviteta će u kućici  4BURGERS – Your everyday burger moći isprobati potpuno novi koncept burgera, a po prvi puta na jednom festivalu svoje će mesne delicije uobličene u slasne burgere spravljene od domaćeg mesa, predstaviti i mesnica The meat u suradnji sa chefom Nenadom Komesom, za one koji ne vole ili ne jedu meso na Špancirfest stižu sočni i ukusni burgeri iz Beg’s Plant Based.

Uz burgere bit će i tekućih užitaka u rasponu od koktela do piva, uz poneku domaću rakiju, a taj pravi potpouri okusa i doživljaja zaokružit će zanimljiv glazbeni program.

 
Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.