Skip to content
Špancirfest 2022 - Vizual - side 01

GASTRO ZONA
KAPUCINSKI TRG

Burgerski kutak Špancirfesta smjestio se na prostrani  Kapucinski trg gdje će se, tijekom svih deset festivalskih dana, događati prava rapsodija mesnih okusa i mirisa.

Burgerski kutak Špancirfesta smješten na Kapucinskom trgu priuštit će pravu rapsodiju mesnih okusa i mirisa. Popis chefova predvode slavni Mate Janković i Ivan Pažanin koji za Špancirfest osmišljavaju nove okuse i kombinacije.

Morske burgerske okuse predstavljat će ekipa iz Zadra, Picnic Fun Mingle, dok će toplinu i ugodnu ljutinu,  „baš onak’ kak’ treba“, stvarati BBQ Hot Yard. Gurmani željni istraživanja noviteta će u kućici  4BURGERS – Your everyday burger moći isprobati potpuno novi koncept burgera, a po prvi puta na jednom festivalu svoje će mesne delicije uobličene u slasne burgere spravljene od domaćeg mesa, predstaviti i mesnica The meat u suradnji sa chefom Nenadom Komesom.

Uz burgere bit će i tekućih užitaka u rasponu od koktela do piva, uz poneku domaću rakiju, a taj pravi potpouri okusa i doživljaja zaokružit će zanimljiv glazbeni program.

X