Skip to content

Objavljujemo naše ovogodišnje Heroje ulica Špancirfesta

spancirfest2023-heroji-ulica-rezultati

Turistička zajednica grada Varaždina, organizator Špancirfesta, sedmu je godinu organizirala natječaj „Postani Heroj ulica Špancirfesta“. Ovaj natječaj je savršena prilika za talentirane glazbenike, performere i ostale izvođače da se predstave na ulicama i trgovima u varaždinskoj povijesnoj jezgri.

Na natječaj je pristiglo čak 19 prijava koje smo predstavili na službenoj Facebook stranici Špancirfesta, a svi zainteresirani lajkali su video radove svojih favorita. Vrijedi istaknuti kako su naši potencijalni Heroji ulica u pet dana skupili više od 18500 pregleda i 2650 lajkova!

Kako je pred nama jubilarno 25. izdanje Špancirfesta nećemo favorizirati ni jednu prijavu jer su za nas svi prijavljeni pobjednici te ćemo svima pružiti priliku da nastupaju pred odlično raspoloženom festivalskom publikom. Čestitke svim prijavljenima i vidimo se na Špancirfestu-Vi ste naši Heroji ulica!

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.