Kategorija: Natječaji, Novosti

Dio magije Špancirfesta proizlazi i iz neposrednog kontakta posjetitelja s umjetnicima i izvođačima svih vrsta i oblika. Svake godine s velikim ponosom otvaramo festivalske ulice talentiranim glazbenicima, našim Herojima ulica, koje odaberemo zajedno s publikom Špancirfestove Facebook stranice.

Kako je ove godine sve jako „zgusnuto“ tako je i, već tradicionalni natječaj „Postani Heroj ulica Špancirfesta“ bio jednako brz, ali učinkovit. Prijavilo nam se čak 18 sjajnih glazbenika, bendova i solista, palo je gotovo 1000 glasova, a mi smo na temelju njih, ali i kvalitete viđenog, odabrali 13 Heroja, koje ćete moći vidjeti i čuti na festivalskim uličnim lokacijama.

Čestitamo odabranima, a onima koji ove godine nisu ušli u izbor želimo posebno zahvaliti. Svi prijavljeni zaista zaslužuju veliki aplauz i nadamo se da se vidimo slijedeće godine.

Heroji ulica Špancirfesta su:

Tomislav Čavlek, RitmOS, PUBLIC HIT FACTORY, Moonwalkers, Acoustic duo Sol-Mai, Dorian Varović, Collective Rage, Capo3, TrioTonus, Made fireshow, Trio Verse, Cover Page i Old Brick.

Nedavne objave

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X