Skip to content

Pop-up Špancirfest na putu za more

Varaždinski Špancirfest je najbolje mjesto za proslavu kraja ljeta. Kako bi to saznali i turisti usred najturističkijeg vikenda u sezoni, Špancirfest je, na najudarniji turistički vikend, krenuo autocestom prema jugu donoseći dašak atmosfere najvećeg hrvatskog festivala uz put.

U partnerstvu s INA-om, Špancirfest je jednu od najpopularnijih varaždinskih turističkih atrakcija, glazbenu kampericu, brendirao u svoje boje te na putu prema Šibeniku (i nazad) proteklog vikenda odlučio zastati na nekoliko INA benzinskih crpki te tamo zabavljati turiste koji putuju ili se vraćaju s mora te ih, simulirajući dio ugođaja na festivalu, informirati i potaknuti na dolazak u Varaždin.

Šarena kamperica, dobro raspoloženi tim, simpatična pop-up pozornica i sjajni bend u sastavu Oliver Potočnik, Hrvoje Šenjug i Petar Ćulibrk razveselili su sve koji su imali sreću naići na mobilni Špancirfest, a sudeći po reakcijama turista, ovogodišnji festival bit će zaista za pamćenje.

#ina #freshcorner #classplus

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.