Skip to content

SMIJEH DO SUZA: KOMEDIJE KOJE NE ŽELITE PROPUSTITI NA 26. ŠPANCIRFESTU

Na pozornici kod Vile Bedeković očekuje vas probran kazališni program s hit predstavama za koje se, gdje god gostuju, traži ulaznica više. Duhoviti komadi u izvedbi dobro poznatih glumačkih imena i u idiličnom ambijentu pod zvijezdama, priuštit će vam pravu kazališnu poslasticu.

Dovoljno je reći samo – Topalovići i svima koji su pogledali kultnu filmsku poslasticu već se lagano razvuče osmijeh na licu. Disfunkcionalnoj obitelji koja vodi pogrebnički posao i zarađuje na tuđoj nesreći i smrti popularnost s godinama ne opada, već stječu nove obožavatelje. Ne očekujte film na kazališnim daskama, ali garantiramo da će vas izvedba glumaca HNK u Osijeku nasmijati do suza. Tko preživi, pričat će.

Omiljeni Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom Branko Đurić Đuro sa svojom autorskom predstavom oborio je sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand up-a. Doznajte zašto ni nakon devet godina interes za Đurologiju ne jenjava ili se još jednom od srca nasmijete ovom (anti)stand up showu prepunom Đurinih intimnih razmišljanja i pogleda na život, ispričanih na urnebesan način!

Pljusku je u Satiričko kazalište Kerempuh vratio Željko Königsknecht koji je osuvremenio originalan tekst Nenada Stazića, začinio ga aktualnim političkim zbivanjima i stvorio predstavu punu odlične glume i pametnog humora, koja ismijava sve paradokse i žilavost zastarjelog državničkog aparata s kojim smo se svi bar jednom u životu susreli. Glumački tim predstave čine Željko Königsknecht, Luka Petrušić, Damir Poljičak, Dražen Čuček i Elizabeta Kukić.

Jedno sasvim obično kišno jutro i jedna neobična odluka glavnih junakinja zauvijek će promijeniti njihove živote. Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić glume u crnoj komediji s elementima trilera, krimića, čak i burleske i drame. Predstava kazališta Planet Art prepuna je urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojima ćemo se svi lako prepoznati i koje će nas, prije svega, jako dobro nasmijati.

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima Eventima. Požurite jer Early Bird ulaznice po cijeni od 9 eura dostupne su do 21. srpnja, nakon čega će cijena ulaznica biti 12 eura.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.