Skip to content

Špancirfest među najpretraživanijim događanjima u Hrvatskoj u 2017.!

Špancirfest 2017 - Bubnjari

Varaždinski Špancirfest među 10 je najtraženijih događanja koje su Hrvati tijekom ove godine tražili na Google-u.

Google je naime objavio svoju tradicionalnu godišnju listu najtraženijih pojmova na tražilici 2017. godine. Popisi se temelje na pojmovima za pretraživanje koji su u 2017. godini imali veliki porast prometa u odnosu na 2016. godinu, a podijeljeni su u tri kategorije: najtraženiji pojmovi, događanja i filmovi.

Varaždinski Špancirfest jedini je glazbeni festival koji se našao na listi 10 najčešće pretraživanih događaja, te mu je pripalo sedmo mjesto. U kategoriji događanja, Hrvate su, uz Špancirfest najviše zanimali izbori, koji su zauzeli prvo mjesto u kategoriji događanja, zatim slijede Wimbeldon, Eurosong, Rukometno prvenstvo i Eurobasket. Nakon Špancirfesta, posljednja tri mjesta na listi najpretraživanijih događanja zauzeli su lokalni izbori, Oskari te Noć muzeja.

Na prvom mjestu najtraženijih pojmova našla se pak skraćenica DIP, odnosno Državno izborno povjerenstvo. Slijede glazbeni hit Despacito, pa Wimbledon i Eurosong, a prvih pet zaokružuje pojam rukometno prvenstvo.

Filmovi koje su Hrvati najviše pretraživali ove godine bili su La La Land, Samo nebo zna, Wonder women, Justice League i Blade Runner.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.