Skip to content

ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade

Špancirfest 2020 - Zajedno smo online

Epidemiološka situacija izazvana COVID-om 19 i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za neodržavanje festivala, temeljena na specifičnosti organizacije te broju ljudi koji posjećuju festival, presudile su realizaciji 22. Špancirfesta.

Mjeseci prilagodbe koncepta i planiranog programa ovogodišnjeg festivala pali su u zaborav, a Organizator festivala, Turistička zajednica grada Varaždina okrenula se online promotivnim aktivnostima.

Kako bi period od 21. – 30.8. ostao u znaku Špancirfesta, a s posjetiteljima i pratiteljima festivala održala komunikaciju, TZGV je pokrenula promotivnu kampanju naziva ZAJEDNO SMO ONLINE uz super uspomene i nagrade.

Svakog dana festivala na Facebook profilu Špancirfesta bit će predstavljen jedan video kao zbir uspomena iz proteklih pet godina, a deset različitih video materijala pokrivat će različite segmente ovog specifičnog programskog koncepta festivala.

Također, svakodnevno će biti prilika da jednostavnom aktivnošću, postavljanjem odgovora u komentar ispod videa, pratitelji osvoje neku od vrijednih festivalskih nagrada.

Nagrade su osigurane u suradnji s glavnima, te i u novim okolnostima, vjernim sponzorima festivala.

Nije tajna, a kako bi pratitelji na vrijeme pretražili arhivu i izvukli najbolje fotke ili pak potaknuli kreativno razmišljanje, u nastavku donosimo popis “zadataka” i nagrada koje je moguće osvojiti.

Uz uvjet da prati Facebook profil Špancirfesta nagradu osvaja osoba čiji je komentar izazvao najviše reakcija (najveći broj lajkova).  Uključivanje i sudjelovanje za osvajanje bilo koje od nagrada moguće je tijekom cijelog perioda nagradnog natječaja, od 21. kolovoza do 3. rujna 2020., a kompletna Pravila nagradnog natječaja dostupna su na web stranici festivala, www.spancirfest.com.

Veselimo se online druženju kroz uspomene i jedva čekamo priliku za stvaranje novih, na Špancirfestu 2021., od 20. do 29. kolovoza.

Špancirfest 2020 - Zajedno smo online

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.