Skip to content
Špancirfest - Vizual

GASTRO ZONA
STARI GRAD

U perivoju oko Starog grada smjestit će se raznolika Street food zona u kojoj će se iz kućica i food-truck vozila nuditi različiti specijaliteti.

Jedna od najzanimljivijih zona Špancirfesta 2022 zasigurno je „Carlsberg Food & Retro Parti zona“.

Sama zona biti će podijeljena na tri dijela, dio sa hranom Food zona, koncertni dio Retro Parti zona i Carlsberg Drink zona.

1.      FOOD ZONA

Tako će se u Food zoni predstaviti Street Meat iz Varaždina, Škartoc Ljubavi iz Međimurja, restoran Zvonimir iz Varaždina, INA Fresh Corner iz Zagreba.  Vrlo raznolika ponuda od American dogova, pulled pork sendviča, sendviča od svinjskih obraza , vege sendviča, ćevapa, pizza, slastica i zdravih obroka.

2.      CARLSBERG DRINK ZONA

Carlsberg drink zona će biti opremljena s dva multi šanka na kojima će biti žestoka pića, voda, sokovi, velikom pivnicom s cca 10 vrsta piva i koktel kućicom. Tako će uz veliki izbor različitih pića svaki posjetitelj pronaći idealno osvježenje za sebe.

3.      RETRO PARTI ZONA

Kao što i samo ime zone govori ova zona planirana je za zabavu tj koncertne i DJ nastupe s glazbom koja se kreće od 60′ godina do 90′ godina. Live nastupi bendova koji će predstaviti određena razdoblja i stilove glazbe započinjemo s dance ikonom 90′ Ivanom Banfić – I Bee sa svojim bezvremenskim hitovima poput Šumice, Imam te, Godinama…, slijedeći live je Renato Matessi i grupa Zvijezde koji će nam prezentirati svoje velike hitove iz 80′, Nikol, Ne pitaj za mene… Iza Zvijezda, zbog velikog broja posjetitelja Biergartena koji su bili oduševljeni s VINIL bendom i njihovih molbi da ponovimo ovaj sjajan band mi smo im ispunili želju i ponovo dogovorili ovu spektakularnu svirku. I za kraj, live nastupe će zatvoriti jedan od najboljih EU Rockabilly bendova Cat Pows sa sjajnim repertoarom i još boljom live izvedbom. Tu su još i poznati DJ -i , DJ Krnya, DJ Pucko, DJ-ka Sharich s najboljom glazbom iz 70′, 80′ i 90′ godina. Od stilova tu s disco, funky, rock, soul…..

Retro Party zona imati će koncertnu pozornicu ali i posebnu DJ pozornicu, a ispred te dvije pozornice mali plesni podij kako bi zona postala pravi mali Open Air Disco.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.