Skip to content
Špancirfest - Vizual

CARLSBERG
FOOD & PARTY

U perivoju oko Starog grada smjestit će se raznolika Street food zona u kojoj će se iz kućica i food-truck vozila nuditi različiti specijaliteti.

U 2023 godini u zoni se uvode mnoge promjene i dodatni sadržaji. Tako će nas u zoni dočekati čak 6 street food ugostitelja s različitom ponudom, najmanje 6 live koncerata, Carlsber pivnica s 8 različitih piva, Jackie Bar i još puno, puno iznenađenja.

Street Food dio smješten je na samom ulazu u zonu. Čak 6 ugostitelja ponuditi će svoja jela posjetiteljima zone ali i svim ostalim posjetiteljima festivala. Nadamo se različitoj ponudi koja će zadovoljiti one željne standardne ponude kao i one koji žele probati nešto drugačije. Kućice i food track-ovi biti će lijepo raspoređeni na samom ulazu u zonu, a ispred njih dolaze niske drvene garniture za sjedenje kako bi posjetitelji mogli komotno konzumirati finu hranu, a ne jesti „s nogu“.

Najveća promjena u zoni događa se na pozornici zone pa je tako koncertni dio podijeljen na dva dijela. Prvi dio festivala rezerviran je za Retro Music, dok je drugi dio festivala rezerviran za World Music glazbu.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.