Skip to content
Špancirfest - Vizual

PROGRAM ZA DJECU

Špancirfest posebno brine za zabavu najmlađih koji će moći birati između kreativnih sadržaja Parka kreative, veselja Vindilanda ili uzbuđenja lunaparka.

Špancirfest posebno brine za zabavu najmlađih šetača koji će moći birati između kreativnih sadržaja Parka kreative u novom ruhu, veselja Vindilanda ili adrenalinskog uzbuđenja lunaparka.

Programi za djecu Špancirfesta slavni su i omiljeni zbog svoje slojevitosti i raznolikosti, a ove godine očekuje nas niz novih zanimljivih sadržaja kroz novi koncept Parka kreative.  Zabavni, edukativni i kreativni sadržaji – od igranja i kreativnih radionica, adrenalinske zabave do glazbenih programa i predstava, svakom će malom šetaču pružiti predah u predivno sređenom ambijentu parka.

Tu su i zanimljive aktivnosti i igre u legendarnom Vindilandu, nenadmašivi te veliki adrenalinski lunapark za djecu i mlade.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.