GLAZBENI PROGRAM

Nekoliko glazbeno profiliranih pozornica smještenih na trgove i perivoje Varaždina te gotovo bezbrojne ulične lokacije ispunjavaju povijesnu gradsku jezgru zvucima svih kultura, kontinenata, stilova, jezika i melodija.

Glazbeni program Špancirfesta oduvijek privlači najviše pažnje. Čak tri pozornice smještene na nekim od najljepših lokacija u Varaždinu nude bogat i raznolik izbor koji neće razočarati niti jedan ukus.

Veliki koncerti na glavnoj pozornici Špancirfesta glavna su atrakcija za sve koji savršen festivalski dan žele pretvoriti u pamtljivu večer. PAN pozornica Špancirfesta se ove godine vraća na vanjsku stranu zapadnog bedema Starog grada, uz ulicu Stanka Vraza, na lokaciju gdje se nalazila sve do 2018., a na njoj će se, bez naplate ulaznica, održati čak šest velikih koncerata velikih hrvatskih glazbenih zvijezdi.

Vila Bedeković, jedna od najljepših koncertnih lokacija u Hrvatskoj, zauzima posebno mjesto u srcima obožavatelja Špancirfesta. Smještena u intimni prostor perivoja predivne klasicističke vile njezin je program uvijek osmišljen da naglasi ljepotu i atmosferu prostora, a posjetiteljima pruži posebno glazbeno i kazališno iskustvo koje će pamtiti barem do – idućeg Špancirfesta.

Ulaz na koncerte na PAN pozornici kod Starog grada i vilu Bedeković bit će moguć uz važeću COVID potvrdu o cijepljenju ili preboljenoj bolesti odnosno važeći negativni test, koji će posjetitelji moći, uz cijenu od 60 kuna, obaviti na licu mjestu. Svi ostali koncertni programi tek uz pridržavanje mjera na koje smo već navikli – držanje preporučenog razmaka, dezinfekciju ruku te savjet za nošenje maske u gužvi.

Nema događanja

0
POZORNICE
0 +
KONCERTA
0 +
SATI GLAZBE
0 %
ZABAVE

Upišite traženi pojam i pritisnite enter

X