Skip to content
Špancirfest 2022 - Vizual - side 01

GLAZBENI PROGRAM

Raznolikost glazbenog programa Špancirfesta održat će se na četiri pozornice kao i na brojnim drugim lokacijama po povijesnoj jezgri.

Zaštitni znak Špancirfesta njegov je glazbeni program. Nekoliko glazbenih pozornica, svaka sa svojom pričom i stilom svake festivalske večeri nude glazbena uzbuđenja u kojima niti jedan ukus ne ostaje neutažen.

Središnje mjesto glazbenih doživljaja ponovno će biti velika PAN pozornica kod ispod bedema Starog grada. To već kultno koncertno mjesto ostat će vjerno samom sebi te donijeti svirke nekih od najznačajnijih i najvećih imena hrvatskog i regionalnog rocka i popa, i svega između. 

Vila Bedeković je, otkada je izrasla u jednu od najljepših koncertnih pozornica u Hrvatskoj, svjedočila nizu nevjerojatnih glazbenih doživljaja. Intimnija, ekskluzivnija, smještena u predivni mali perivoj ispred jedne od najljepših varaždinskih povijesnih građevina, „Bedekovićka“ je obavezna stanica na popisu svakog ozbiljnijeg glazbokusca jer donosi ponekad, na prvu loptu, nezamislive suradnje ili nesvakidašnja glazbena izdanja u rasponu od opere, preko world-music pa do rocka.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.