Skip to content

Besplatan parking u Biškupečkoj i buseki za vrijeme Špancirfesta

spancirfest2023-senoina

Kako bi posjetitelji Špancirfesta, koji počinje za točno tjedan dana, što opuštenije i bez traženja slobodnog parkinga mogli uživati i špancirati, Grad Varaždin i Turistička zajednica grada Varaždina osigurali su besplatan parking na prostoru Auto Kluba Varteks u Biškupečkoj ulici. Besplatan parking bit će dostupan svakog dana tijekom trajanja festivala od 17 sati te će od tuda do Trga slobode do ponoći voziti buseki javnog gradskog prijevoza, također besplatno. Uz to, za vrijeme trajanja Špancirfesta, od 18. do 27. kolovoza gradski će buseki besplatno prometovati na svim postojećim linijama.

Osim besplatnog prijevoza, na Špancirfestu vas tijekom deset dana trajanja festivala očekuje i 500-tinjak besplatnih različitih programa, od koncerata, uličnih performansa, dječjih i glazbenih radionica do voćnih osvježenja u Šenoinoj ulici koja postaje Kaufland Fresh Street. U njoj vas očekuju mnoga iznenađenja, a jedno od njih su i besplatni korneti sa svježim voćem. Potražite ih svakodnevno od 18 do 21 sat, a vikendom od 10 do 12 sati te od 18 do 21 sat na Kaufland Fresh Pointu u Šenoinoj ulici. 

U Šenoinoj ulici ćete naići i na radionicu izrade biljnih terarija, kao i na  zanimljivu izložbu u organizaciji Udruge Terra Hub. Predstavljaju kampanju „Terrapija“, kojoj je cilj prezentirati Klimatski rječnik te izložbu pojmova klimatskih promjena, a provode je s agencijom 404. Prva aktivnost kampanje bila je dizajniranje plakata, u suradnji sa studentima medijskog dizajna Sveučilišta Sjever. U povijesnoj jezgri grada očekuje vas i nekoliko zanimljivih photo pointova, gdje osim što ćete moći napraviti fotografije za uspomenu, moći ćete osvojiti i vrijedne nagrade

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.