Skip to content

Burger Festival pakira kofere i sprema se na Špancirfest

Špancirfest 2022 - Gastro zona Kapucinski trg

Uz bezbroj raznolikih festivalskih programa i sadržaja, Špancirfest je već godinama sinonim i za gastro doživljaje. Ovogodišnji Špancirfest će u tom smislu doseći nove visine jer na najpopularniji hrvatski festival stiže jedna od najpopularnijih hrvatskih gastro manifestacija – Burger festival.

Burgerski kutak Špancirfesta smjestit će se na prostrani i lijepi Kapucinski trg gdje će se, tijekom svih deset festivalskih dana, događati prava rapsodija mesnih okusa i mirisa. Popis chefova predvode slavni Mate Janković i Ivan Pažanin koji za Špancirfest osmišljavaju nove okuse i kombinacije, a ostatak burger-majstora stiže iz svih dijelova Hrvatske, donoseći sa sobom i specifične arome.

Morske burgerske okuse predstavljat  će ekipa iz Zadra, Picnic Fun Mingle, dok će toplinu i ugodnu ljutinu,  „baš onak’ kak’ treba“, stvarati BBQ Hot Yard. Gurmani željni istraživanja noviteta će u kućici  4BURGERS – Your everyday burger moći isprobati potpuno novi koncept burgera, a po prvi puta na jednom festivalu svoje će mesne delicije uobličene u slasne burgere spravljene od domaćeg mesa, predstaviti i mesnica The meat u suradnji sa chefom Nenadom Komesom.

Naravno, uz burgere na Kapucinskom trgu bit će i tekućih užitaka u rasponu od koktela do piva, uz poneku domaću rakiju, a  taj pravi potpourri okusa i doživljaja zaokružit će zanimljiv glazbeni program.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.