Skip to content

HOĆU KNJIGU NA 20. ŠPANCIRFESTU

Špancirfest 2018 - Hoću knjigu

Tko kaže da se na Španciru može samo špancirati? Odmorite se od vrućine i bogatstva manifestacija ovogodišnjeg Špancirfesta na Hoću knjigu ljetnoj terasi. Prekrasna zelena trava golicat će vaša stopala dok ćete biti udobno smješteni u platnenu ležaljku i u hladovini suncobrana čituckati najnovije naslove s Hoću knjigu police. Zauzmite najbolju stratešku poziciju u hladu i uživajte u čitanju, ali i bogatim radionicama koje su vam pripremile knjižare Hoću knjigu:

Ministarstvo magije, 18.08.18, 11h        

Svaki pravi čarobnjak zna da je za bacanje čarolija i čini potreban i pravi čarobni štapić. Iako je općepoznato da štapić bira čarobnjaka, na ovoj će radionici mali čarobnjaci ipak moći odabrati i izraditi svoje čarobne štapiće. Kako oblikovati drvo i na koji način ukrasiti štapić mališane će podučiti predstavnici Ministarstva Magije, udruge ljubitelja Harryja Pottera koji po prvi put dolaze u Varaždin, na radionici Izrade čarobnih štapića. Radionica započinje 18.8. u 11 sati, a besplatna je za sve polaznike koji se prijave u našoj varaždinskoj knjižari. Kapaciteti su ograničeni pa svoju sovu s prijavom pošaljite čim prije!

UHU radionica izrade rasporeda sati, 19.08.18, 10h        

Napravi najcool raspored sati uz pomoć naših voditeljica, UHU ljepila i hit animiranog filma Hotel Transilvanija 3! Neka ti školske obaveze budu lakše uz veseli raspored.

Turnir u Monopolyju, 19.08.18, 11h      

“Jedna od najpopularnijih društvenih igara na svijetu napokon na hrvatskom jeziku!

Pozdravite izlazak hrvatskog izdanja megapopularne društvene igre Monopoly i pohitajte u varaždinsku Hoću knjigu knjižaru kako biste se prijavili na prvi Monopoly turnir! Pripremite svoju dobitnu strategiju igranja i dobro „zagrijte“ kockice jer najbolji osvajaju svoj primjerak igre i Hoću knjigu poklon bon! Sudjelovanje je besplatno, stoga ne dvojite ni časa nego se prijavite iz ovih stopa!”

Lov na čarobne knjige, 22.08.18, 13h    

Domaća inačica Lova na knjige koji je osmislila Emma Watson, a kod nas organizirala knjiška blogerica Alis Marić, konačno dolazi u Varaždin. Pratite Hoću knjigu i Čitaj knjigu na Facebooku, dobro pogledajte fotografije Lova i požurite na mjesta gdje smo sakrili knjige. Čeka vas i poklon iznenađenja. Ulovite nas!

Radionica kreativnog pisanja za djecu Tatjane Barat, 25.08.18, 11h       

Besplatna radionica pisanja za djecu daje mališanima izvrsnu podlogu za razvoj čitalačkih i spisateljskih vještina! U svakome djetetu kriju se talenti, a ako mislite da bi pisanje moglo biti jedan od talenata vašeg djeteta, pomognite mu da svojim pisanim izražavanjem otkrije što sve krije u sebi i razvije svoj puni potencijal. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijave primamo na blagajni varaždinske knjižare Hoću knjigu!

Radionica ukrašavanja platnenih vrećica, 26.08.18, 11h              

I vrapci na grani znaju da su plastične vrećice odavno out! Zato nam se pridružite u ukrašavanju platnenih vrećica uz Pilotove Pintor olovke. Sudjelovanje u radionici je besplatno, a polaznici će svoje ukrašene vrećice moći ponijeti kući.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.