Skip to content

Javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja grada Varaždina na Špancirfestu 2023

Špancirfest 2019 - Izlagači

S ciljem poboljšanja gospodarskog stanja te poticanja poduzetništva i obrtništva, Grad Varaždin dodijelit će financijska sredstva u vidu potpora za pojedinačno predstavljanje Izlagača s područja Grada Varaždina na prostorima odvijanja manifestacije „Špancirfest 2023.“ Pod pojmom Izlagač podrazumijeva se zakupoprimac koji će zakupljeni izlagački prostor na manifestaciji koristiti za izlaganje i prodaju proizvoda tradicijskih obrta, rukotvorina, umjetničkih djela, nakita, igračaka, slastica, hrane pripremljene po tradicionalnim receptima, suvenira i slično te pružanje ugostiteljskih usluga. Pravo sudjelovanja na Javnom pozivu imaju: subjekti malog gospodarstva definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva sa sjedištem u Gradu Varaždinu, obrtnici sa sjedištem i prebivalištem na području Grada Varaždina te obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja imaju sjedište i obrađuju poljoprivredno zemljište na području Grada Varaždina. Visina financijske potpore iznosi 50% troškova zakupa prostora bez PDV-a, a najviše do 1.300,00 eura po Izlagaču.

Obrasci za prijavu na Poziv dostupni su na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina, a krajnji rok za dostavu prijava je 1. rujna 2023. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave.

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin također sufinancira svoje članove koji sudjeluju na „Špancirfestu 2023.“, a uredno podmiruju komorski doprinos s iznosom od 160 eura + PDV.

Više detalja o uvjetima i načinu prijave potražite na: Javni poziv za podnošenje prijava – Sufinanciranje dijela troškova izlaganja na manifestaciji „Špancirfest“ (varazdin.hr)

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.