Skip to content

KAZALIŠNE PREDSTAVE KOD VILE BEDEKOVIĆ

Špancirfest 2019 - Anđelka - Vizual

Čak šest festivalskih večeri kod Vile Bedeković bit će ispunjeno voljenim i hvaljenim kazališnim predstavama s, naravno, mnogo smijeha. Ulaznice po cijeni od 60 kuna u prodaju kreću sljedeći tjedan.

Već smo utvrdili da je Vila Bedeković jedna od najljepših ljetnih pozornica u Hrvatskoj. Cjelovitosti njezine čarolije doprinose dva pola – glazba i kazalište, a program ovog divnog mjesta, otkada ono postoji na Špancirfestu, uvijek je izgrađen u njihovoj ravnoteži.

Kako se za kazališni program svake godine ne traži samo karta već i predstava više, Špancirfest u 2019. donosi čak šest komada, posloženih i raspoređenih tako da vam smijehom ispuni tjedan.

Svakog festivalskog dana, od ponedjeljka 25. 8. do petka 30.8. na programu kod Vile Bedeković će na rasporedu biti jedna predstava, a program otvara „Pod hitno na hitnu“ Kerekesh teatra. Nakon nje slijede: „Ništa ljubav samo seks“ Lude kuće (26.8.) „Šta me snađe“ Anđelke Prpić (27.8.) pa legendarni „Bogi Ivač znova“ HNK u Varaždinu (28.8.), nakon čega dolazi veliki hit „Kako je počeo rat na mom otoku“ GK Gavella i HNK Šibenik (29.8.), a kazališni program završava „Samo preko njega mrtvog“ Lude kuće (30.8.).

Ulaznice će koštati 60 kuna, a u prodaju kreću sljedeći tjedan.

Špancirfest 2019 - Kazališni program - Vizual

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.