Skip to content

kLOOPska scena Sloboda

Špancirfest 2019 - Kloopska scena

LOOP Glazbena klinika kao novinu na ovogodišnjem Špancirfestu donosi ciklus kasnovečernjih koncerata u Caffe baru Sloboda, svojevrsni „festival unutar festivala“ kakav u Varaždinu još nije održan. Radi se o sasvim novom programu pod nazivom kLOOPska scena Sloboda u sklopu kojeg će, u organizaciji LOOP Glazbene agencije i Caffe bara Sloboda, biti održano čak 12 koncerata varaždinskih glazbenika, odnosno bendova, uz nastup jednog gostujućeg benda iz Zagreba.

Varaždin je oduvijek svojevrsni „rasadnik“ odličnih glazbenika, iz čega se i rodila ideja da se u okviru jednog posebnog programa okupi varaždinske bendove i da im se prilika da se predstave posjetiteljima Špancirfesta, kao najvećeg i najposjećenijeg varaždinskog festivala. Ideja je „pala na plodno tlo“ i rezultirala nečime što se u Varaždinu još nije dogodilo – dosad najvećim okupljanjem varaždinskih bendova unutar jednog takvog programa, odnosno na jednom mjestu.

U sklopu kLOOPske scene Sloboda će tako nastupiti: Elusive Mind, The Yangsters, jamIT, Stari vukovi, Sten Mol, Krah 1573, Valentino Acoustic, Crna kronika, Neno Resnik Band, The Fakin’ Lajsne i Danchi & Rikverc bend, a održan će biti i Jazz Jam Session. Kao dobrodošli gosti, koncert će održati zanimljivi zagrebački bend Lika Kolorado.

Svi koncerti kLOOPske scene Sloboda počinjat će u 22:00 sata, a ulaz će biti besplatan.

Svu opremu za svirke osigurava LOOP music shop.

kLOOPska scena Sloboda, Caffe bar Sloboda, od 22:00 sata:

  • petak, 23. kolovoza: Elusive Mind, The Yangsters
  • subota, 24. kolovoza: jamIT
  • nedjelja, 25. kolovoza: Stari vukovi
  • ponedjeljak, 26. kolovoza: Sten Mol, Krah 1573
  • utorak, 27. kolovoza: Valentino Acoustic
  • srijeda, 28. kolovoza: Crna kronika
  • četvrtak, 29. kolovoza: Jazz Jam Session
  • petak, 30. kolovoza: Neno Resnik Band
  • subota, 31. kolovoza: Lika Kolorado, The Fakin’ Lajsne
  • nedjelja, 1. rujna: Danchi & Rikverc bend

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.