Skip to content

Kreativne sinergije | Desk Kreativne Europe Austrija, Hrvatska, Slovenija

Špancirfest 2019 - Palača Herzer

Desk Kreativne Europe iz Austrije, Hrvatske i Slovenije u suradnji s gradom Varaždinom i Turističkom zajednicom Varaždin organizira zajedničku aktivnost pod nazivom „Kreativne sinergije“ kako bi potaknuli umrežavanje partnera i promišljanje projektnih ideja za natječaje Kreativne Europe.

Događanje će se održati u okviru Špancirfesta u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine, u Palači Herzer na Franjevačkom trgu 10, u Varaždinu.

Gosti predavači dolaze iz Austrije, Hrvatske i Slovenije te će se prisutnima predstaviti projekti koji su podržani iz programa Kreativna Europa i podijeliti iskustvo razrade, prijave i provedbe projekta. Sudionici će imati priliku upoznati se s primjerima dobrih praksi kroz materijale i video projekcije. Radni jezik je engleski.

Za sudjelovanje na događanju potrebno je prijaviti se na [email protected] do utorka, 27. kolovoza u 12:00 sati.

>> Program događanja

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.