Skip to content

LA PLAYA & ŠPANCIRFEST

Špancirfest 2019 - La Playa - vizual

I ove godine uz organizaciju PR Lady agencije nastavlja se graditi priča latino zone kao novitet Špancirfesta.

I ove godine na Kapucinskom trgu moći ćete uživati u latino ritmovima, pješčanoj plaži koja će vas podsjetiti na beskrajne egzotične tropske plaže, otvorenim šankovima, sunset zonama ispod baldahina ili se pak možete „zavaliti” u visećim  ljuljačkama. Uz bogati dekorativni dio uz mnoštvo punktova za „fotkanje” guštajte uz osvježavajuće koktele pod suncobranima ali i nekolicinu raznih vrsta likera i rakija.

I to sve pod zvjezdanim nebom nekoliko tisuća žaruljica.

Za glazbeni program biti će zadužena dj Angie te #PNCJ poznatiji kao Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra koji će vam opustiti bokove , zagrijati tijela i ispuniti duše.

Tu će se naći i mladi umjetnik Dejan Šebestijan kojeg ćete moći gledati uživo u stvaranju njegovih remek djela.

Svakako nas posjetite!

Večernji program počinje od 20 sati.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.