Skip to content

LaLuz Visuals: Kreativni ambijent vizualnih projekcija na Korzu

Špancirfest 2017 - LaLuz Visuals

Na glavnom varaždinskom trgu, poznatom pod svojim starim nadimkom Korzo, umjetnici iz LaLuz Visualsa, tijekom svih deset festivalskih dana dat će novi image projekcijama ručno slikanih vizuala na pročelja palača i zgrada, izgled opipljivo stvaran, a šaren, moderan i drugačiji. Uživajte u bogatom programu kojeg Korzo nudi u drugačijem, svježem i kreativnom ambijentu te žile kucavice Varaždina.

Zabilježene trenutke raznolikih kreativnih 3D oblika na pročeljima Korza potražite u našoj foto-galeriji, dok vizualne kreacije u noćnom ambijentu te kratak intervju s LaLuz Visuals možete pogledati u sljedećem video prilogu ispod.

Za posjetitelje ovogodišnjeg izdanja varaždinskog festivala kreativnosti Špancirfest, cijene dnevnih ulaznica kreću se od 50 do 70 kuna. Glazbeni programi na pozornicama Trg kralja Tomislava, Trg Miljenka Stančića te Kraljevska zona besplatni su za posjetitelje.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te na njihovoj službenoj internetskoj stranici www.eventim.hr kao i na službenoj stranici festivala www.spancirfest.com.

Kulturno-zabavni ulični program Špancirfesta besplatan je, dok je za koncerte na pozornici Croatia Osiguranje (Vila Bedeković) potrebno kupiti ulaznicu. Prijave na radionice te više informacija o programu mogu se pronaći na stranici https://www.spancirfest.com/radionice/.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.