Skip to content

Luminarium hit prve festivalske subote

Špancirfest 2017 - Luminarius

Luminarium Miracoco na Kapucinskom trgu postao je pravi hit prve subote Špancirfesta te je kroz njegova teleportacijska vrata u drugi svijet otputovalo (i oduševljeno se vratilo) više od 2000 posjetitelja.

Luminari su monumentalna zdanja, pravi mali gradovi stvoreni od zraka, osmišljeni da kreiraju inspirativna, smirujuća i nesvakidašnja iskustva istraživanja svjetla, prostora i boja uz poseban doživljaj izmijenjenih, filtriranih i naglašenih senzoričkih podražaja.

Miracoco je jedan od najzanimljivijih luminara iz kataloga Architects of Air, a njegova posebnost je forma labirinta s 12 manjih oko jedne velike središnje kupole, ukupne površine više od 1.000 četvornih metara.

Danas, prve festivalske nedjelje, 20. kolovoza te iduće subote, 26. kolovoza, Luminarium će raditi prije podne od 10 do 12 sati te od 17 do 22 sata. Preko tjedna će posjetitelji u ovom obojanom zračnom labirintu moći uživati u terminima od 17 do 22 sata.

Ulaznica za ovu atrakciju je 15 kuna, prodaju se na lokaciji, a djeca do 14 godina starosti, u pratnji odraslih, imaju besplatan ulaz.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.