Skip to content

Na Špancirfestu vikend počinje u četvrtak

Špancirfest 2021 - Ulični performeri - Akrobacije

Vraćaju se veliki koncerti – večeras Gibonni / Na vili Bedeković hit predstava Teatra Exit / Otvara se KVART

Špancirfest polako, ali sigurno ulazi u svoju završnicu. Jučerašnji dan i večer ponovno su napunili grad, a uz rasprodanu predstavu kod vile Bedeković i party zone po cijeloj jezgri, highlight večeri bila je svirka Saše Lozara u Chill zoni Stari grad.

Četvrtak na pozornice Špancirfesta vraća velike koncerte. Na PAN pozornicu kod Starog grada u 21 sat stiže Gibonni. Kao i prvog festivalskog vikenda, za ulazak na koncertni prostor potrebno je imati važeću covid potvrdu ili važeći negativni test. Covid info https://tinyurl.com/yj4ojobt

Tijekom cijelog dan, a pogotovo poslijepodneva, ulice Varaždina opet će se napuniti sadržajima. Na ulicama će nastupati Heroji ulica, Cigo one man band te Moonlight Invasions, a tu su još i Park kreative, Vindiland, lunapark te izlagačka, dizajnerska, umjetnička i gastro te party ponuda.

S programom počinje i KVART u P4 Centru za mlade i nezavisnu kulturu. Do kraja festivala tamo će se, u lijepo uređenom dvorištu na rubu povijesne jezgre događati zanimljive stvari. Radionice, razni zabavni sadržaji, koncerti, izložbe i općenito cool druženje.

Više informacija o KVARTU možete pronaći ovdje https://www.facebook.com/pecetri/

Kod vile Bedeković se večeras igra hit predstava Teatra Exit “Kako misliš mene nema?”. Za predstave covid potvrde nisu potrebne.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.