Skip to content

Poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2022.

Špancirfest - Izlagači - Poziv

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2022. dana 8. travnja 2022. upućuje POZIV za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ŠPANCIRFESTU 2022.

Broj izlagačko-prodajnih mjesta na festivalu je ograničen, pa se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave na vrijeme. Zainteresirani izlagači mogu potrebnu dokumentaciju preuzeti ovdje:

Prijavu na poziv moguće je ispuniti u niže objavljenom prijavnom obrascu, poslati na e-mail adresu [email protected] ili donesti osobno u Turističku zajednicu grada Varaždina, Ivana Padovca 3, radnim danom od 8:00 do 16:00 sati, te subotom od 10:00 do 13:00 sati.

Rok za predaju i uplatu zakupa za rane prijave je do utorka 31.05.2022. godine, a prema važećim cijenama Cjenika zakupa izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2022.

Nakon isteka roka za rane prijave, a prema važećim cijenama Cjenika zakupa izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2022, cijene izlagačko-prodajnog prostora obračunavaju se po redovnoj cijeni.

OTVORENI NATJEČAJI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.