Skip to content

Raspisan natječaj za sudjelovanje u ŠKOLSKOJ ULICI-ULICI UMJETNIKA na ŠPANCIRFESTU 2022.

Špancirfest 2022 - Izlagači

TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA VARAŽDINA
kao organizator festivala ŠPANCIRFEST 2022.
dana 30. lipnja 2022. godine raspisuje
natječaj za sudjelovanje u ŠKOLSKOJ ULICI-ULICI UMJETNIKA na ŠPANCIRFESTU 2022.

Pozivaju se autori/ce koji/e djeluju u polju slikarstva, kiparstva, grafike, fotografije, ilustracije, land arta, performansa, umjetničkih instalacija i konceptualne umjetnosti da sudjeluju i predstave svoj rad na festivalu Špancirfest koji će se održati od 19. do 28. kolovoza 2022.

Ideja festivala je graditi umjetničku ulicu te okupiti autore/ice da istaknu, promoviraju svoj rad i umjetničko stvaralaštvo te posebno demonstriraju svoj rad tijekom izlaganja.

Umjetnici zainteresirani za sudjelovanje pozivaju se da predlože način uključivanja u festival (izlaganje i/ili umjetničke akcije, preformansi i slično).

Za promociju i prezentaciju umjetničkih radova i umjetničkih akcija na raspolaganje se stavlja Školska ulica (spaja Gundulićevu i Draškovićevu ulicu).

Sukladno predloženom programu umjetnika organizator će osigurati adekvatan prostor u ulici i uvjete na navedenom prostoru.

Prijavom na natječaj umjetnik/umjetnica se obvezuje na radno vrijeme izlaganja od 10 do 22 sata.

Prijavu je potrebno dostaviti do 22. srpnja 2022. godine putem e-maila: [email protected] ili poštom na adresu: Turistička zajednica grada Varaždina, Ivana Padovca 3, 42000 Varaždin, s naznakom: “Natječaj za Školsku ulicu – Špancirfest 2022.”.

Prijava treba sadržavati:
• CV umjetnika / izlagača (obavezan kontakt)
• Kratki opis sudjelovanja/prezentacije/aktivnosti
• Fotografije materijala koji se predlažu za izlaganje

Nakon završetka ovog natječaja Komisija sastavljena od 3 člana organizatora festivala odabrat će sudionike na festivalu Špancirfest 2022.

Svi prijavitelji bit će obaviješteni o rezultatima natječaja pismeno najkasnije do 25. srpnja 2022. godine.

Sva pitanja vezana uz natječaj mogu se uputiti putem e-maila: [email protected] i na telefon: 099/530-7707 Elizabeta Igrec, najkasnije do 21. srpnja 2022. godine.

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.