Skip to content

Parkiranje stanara gradske jezgre za vrijeme Špancirfesta

spancirfest2023-banner-objava

Grad Varaždin će za vrijeme trajanja festivala Špancirfest, za potrebe parkiranja vozila u povijesnoj jezgri od strane stanara, zakupca/vlasnika poslovnog prostora/stana koji ne mogu pristupiti osobnim vozilom do svog parkirnog mjesta (dvorište, garaža) osigurati besplatno parkiranje u terminu od 17. kolovoza do 28. kolovoza 2023. godine.

Pravo na besplatno parkiranje imaju stanari, zakupci/vlasnici poslovnih prostora/stana koji imaju prebivalište/sjedište u ulicama: Trg kralja Tomislava, Franjevački trg, Trg Miljenka Stančića, Trg slobode, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, Ulica Ljudevita Gaja, Bakačeva ulica, Prolaz Marijana Zubera, Uršulinska ulica, Ulica Ivana Padovca, Ulica Janka Draškovića, Uska ulica, Ulica Ivana Gundulića, Školska ulica, Ulica Augusta Šenoe i Ulica Stanka Vraza od kućnog broja 21 do 33.                             

Kako bi ostvarili pravo na korištenje parkirališta za vrijeme trajanja Špancirfesta, potrebno je Upravnom odjelu za gradnju i komunalno redarstvo podnijeti Zahtjev za osiguranje parkirališta, najkasnije do 11. kolovoza 2023. godine, uz prilaganje tražene dokumentacije.

Obrazac Zahtjeva objavljen je na službenim web stranicama Grada Varaždina https://varazdin.hr/zahtjevi-komunalni-poslovi-urbanizam-zastita-okolisa/zahtjev-dodjelom-besplatne-parkiralisne-karte-spancirfest-2023-10555/5, a može se i osobno preuzeti na porti u prizemlju Upravnog odjela za gradnju i komunalno redarstvo na adresi Trg slobode 12, Varaždin te u Turističkoj zajednici Grada Varaždina, Ulica Ivana Padovca 3, Varaždin.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.