Skip to content

Parkiranje stanara gradske jezgre za vrijeme Špancirfesta

Špancirfest 2022 - Vizual

Grad Varaždin će za vrijeme Špancirfesta za potrebe parkiranja vozila u povijesnoj jezgri od strane stanara, zakupca/vlasnika poslovnog prostora/stana koji ne mogu pristupiti osobnim vozilom do svog parkirnog mjesta (dvorište, garaža) osigurati besplatno parkiranje.

Pravo na besplatno parkiranje imaju stanari, zakupci/vlasnici poslovnih prostora/stana koji imaju prebivalište/sjedište u ulicama: Trg kralja Tomislava, Franjevački trg, Trg Miljenka Stančića, Trg slobode, Ulica Silvija Strahimira Kranjčevića, Ulica Ljudevita Gaja, Bakačeva ulica, Uršulinska ulica, Ulica Ivana Padovca, Ulica Janka Draškovića, Uska ulica, Ulica Ivana Gundulića i Školska ulica.

Kako bi ostvarili pravo na korištenje parkirališta za vrijeme trajanja festivala, potrebno je Upravnom odjelu za gradnju i komunalno gospodarstvo Grada Varaždina podnijeti Zahtjev za dodjelom besplatne parkirališne karte Špancirfest 2022., najkasnije do 12. kolovoza 2022. godine, uz prilaganje tražene dokumentacije.

Obrazac Zahtjeva objavljen je na službenim internetskim stranicama Grada Varaždina, a može se i osobno preuzeti na porti u prizemlju Upravnog odjela za gradnju i komunalno gospodarstvo, na adresi Trg slobode 12, Varaždin te u Turističkoj zajednici Grada Varaždina, Ulica Ivana Padovca 3, Varaždin.

OBRASCI:
https://www.varazdin.hr/upload/2022/07/s1_62ce677c47098.pdf

https://www.varazdin.hr/upload/2022/07/s1_62ce674837a7f.xls

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.