Skip to content

Počeo je jubilarni Špancirfest u Varaždinu!

Špancirfest 2023 - Korzo - LaLuz Visuals

Špancirfest je razvio svoja šarena „krila“ i čeka posjetitelje. Španciranje po središtu Varaždina već je krenulo. Mnogobrojna stopala prate mirise, glazbu i okuse iz pravca Kapucinskog trga pa sve do Staroga Grada.

Dva sjajna koncerta oduševila su posjetitelje. TBF je svojim dobro poznatim izvedbama na PAN pozornici Stari Grad rasplesao svoje obožavatelje, a slovenski Perpetuum Jazzile napunio je do posljednjeg mjesta prekrasnu pozornicu Vile Bedeković powered by Kaufland i dobio gromoglasan pljesak. Do korza je defilirao Orkestar sirena na vrlo neobičnim vozilima i izazvao veliki interes, a sinoć su na Kapucinskom trgu izveli vrlo interesantan koncert. 

Face T(W)O by „People Power Partnership“ – sinoć su na Kapucinskom trgu čak 32 plesača iz osam europskih zemalja održali inovativni performance nastao kroz projekt PPP (People Powered Partnership), a posjetitelji su ga pratili u ogledalima. Ovo je dio programa Kreativna Europa, a prostor ispred pozornice bio je potpuno ispunjen mnogim posjetiteljima.

Mnoštvo je raznolikih sadržaja pa se nije uvijek jednostavno odlučiti što pogledati. No, što god odabrali dobro ćete se provesti. Zavirite u naše programske letke, bacite oko na raspored događanja i krenite u španciranje jer vas izvođači, umjetnici, gastro meštri, voditelji dječjih radionica i svi ostali nestrpljivo čekaju.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.