Skip to content

Polovica Špancirfesta je za nama, pripremamo crno-žuto iznenađenje

Pola festivala je za nama, ostaje još 5 dana zabave

U srijedu nas čeka prepun raspored događanja. Dječji i kreativni programi krenuli su već prije 10, ulica je živahna, ali pravi show počinje poslijepodne. Od 17 na ulicama možete susresti steampunk štulaški show Stelzen Art, urnebesno zabavni hodajući bend Bandakadabra i jednako sjajne Grande Cantagrio Barattoli, a sve dodatno pojačano brojnim malim koncertima naših Heroja ulica.

Navečer kod vile Bedeković svoj rasprodani show ima popularni Vlatko Štampar, a party zone radit će punom parom. Pare, ali mirisne bit će na Špancir Burger Festivalu na Kapucinskom trgu, koji je postao pravim gastro hitom ovogodišnjeg festivala. Vinski grad, Carlsberg gastro i party zona, Sunset zona i sva ostala mjesta za druženje i ples bit će otvorena i spremna ugoditi vam izborom glazbe i atmosfere.

Program srijede –> https://tinyurl.com/2q2thtjk

Tajni crno-žuti koncert u srijedu u Gajevoj ulici

Špancirfest nikad ne prestaje s iznenađenjima pa ni 24. izdanje najvećeg hrvatskog festivala neće biti iznimka.

Tako će u srijedu, 24.8. oko 19 sati u predivnoj Gajevoj ulici u samom središtu Varaždina biti održan “tajni” koncert iznenađenja kojeg smijemo opisati tek kao “crno-žuti”. Ono što možemo potvrditi je da će biti zaista spektakularno i da će ovo biti jedan od momenata po kojem će se ovogodišnji Špancirfest – pamtiti!

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.