Skip to content

Pravilnik Nagradnog natječaja “Kroz uspomene smo zajedno”

Špancirfest 2020 - Zajedno smo online

Varaždin, kolovoz 2020. godine

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

 1. ORGANIZATOR

Nagradni natječaj “Kroz uspomene smo zajedno” (u daljnjem tekstu: Natječaj) priređuje i organizira Turistička zajednica grada Varaždina, Ivana Padovca 3, 42000 Varaždin, OIB: 85989550514 (u daljnjem tekstu: Organizator).

 1. SVRHA, TRAJANJE I MJESTO PROVOĐENJA NATJEČAJA

Natječaj se organizira u sklopu promotivnih aktivnosti grada Varaždina na službenoj Facebook stranici “Špancirfest” (https://www.facebook.com/spancirfest/). Natječaj započinje na dan objave na Facebook stranici “Špancirfest” dana 21. kolovoza 2020. u 12 sati, a završava 3. rujna 2020. u 12 sati. Sve informacije o Natječaju dostupne su na web stranici Organizatora  https://www.tourism-varazdin.hr/ i https://www.spancirfest.com/

 1. PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja na Natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe, s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim djelatnika Organizatora, kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

 1. NAČIN SUDJELOVANJA I TIJEK PROVOĐENJA NATJEČAJA

Sudionikom Natječaja postaje se lajkanjem službene Facebook stranice “Špancirfest“ i  ispunjavanjem uvjeta kako slijedi u nastavku:

DatumUvjet sudjelovanjaDnevna nagrada
21.8.2020. Podijeliti u komentaru fotografiju s programa Špancirfesta koja  Sudioniku Natječaja najviše nedostajeNagrada Organizatora:
– vikend u Varaždinu za dvoje
– festivalski paket za nju i njega
22.8.2020. Podijeliti u komentaru jednu od najdražih fotografija Sudionika Natječaja u društvu uličnog performera ili fotografiju performera kojeg bi sudionik Natječaja rado ponovno susreoNagrada sponzora Coca Cola:
– poklon paket
Nagrada Organizatora:·
– festivalska majica za nju
– festivalska majica za njega
23.8.2020. Podijeliti u komentaru fotografiju predmeta/suvenira Špancirfesta koji Sudionika Natječaja podsjeća na ŠpancirfestNagrada obrta Croativy:
– kožne natikače za nju
– kožne natikače za njega
24.8.2020. Dovršiti rečenicu :“ U čaroliji zvijezda i glazbe mislim na ……“Nagrada Organizatora:
– 2 festivalske ulaznice za glazbene programe na Vili Bedeković Špancirfest 2021.
Nagrada sponzora Roto Dinamic d.o.o:
– Gin poklon paket
25.8.2020. Napisati stih/poruku/dosjetku koja sadrži riječi: Festival, Uska ulica i KreativnicaNagrada dizajnerice Blaženke Roth:
– jakna brenda BROTH
26.8.2020. Podijeliti u komentaru mudru  i/ili smiješnu izjavu djetetaNagrada sponzora Vidnija d.d:
– paket za male i velike
27.8.2020. Podijeliti u komentaru rečenicu iz predstave po izboru Sudionika NatječajaNagrada Organizatora:
– 2 festivalske ulaznice za predstave komedije na Špancirfestu 2021.
Nagrada sponzora Carlsberg Croatia:
– poklon paket
28.8.2020. Podijeliti u komentaru fotografiju Sudionika Natječaja s nezaboravnog koncerta ŠpancirfestaNagrada sponzora Carlsberg Croatia:
– rashladna škrinja piva Pan
Nagrada Organizatora:
– 5 burger doživljaja u Varaždinu
29.8.2020. Podijeliti u komentaru fotografiju sa Špancirfesta gdje se vidi uživanje u hrani i/ili pićuNagrada sponzora Vinart d.o.o:
– 5 odabranih butelja vina
Nagrada Organizatora:
– vaucher za večeru za dvoje u varaždinskom restoranu po odabiru Sudionika Natječaja
30.8.2020. Podijeliti u komentaru izjavu od 3 riječi koja odgovara na pitanje „ Što je za tebe Špancirfest?“Nagrada Organizatora:
– 2 VIP ulaznice za sve naplatne programe Špancirfesta 2021.

Najkasnije do 7. rujna 2020. u 12 sati, za svaki pojedini dan Natječaja, temeljem najvećeg broja lajkova koji se odnose na ispunjen uvjet za sudjelovanje na Natječaju ( npr. najviše lajkova na fotografiju, na komentar…). Organizator će odabrati 10 pobjednika koji će osvojiti dnevnu nagradu sponzora i/ili Organizatora. Ukoliko je Sudionik dobitnik više dnevnih nagrada, osvojit će samo jednu, i to iz onog dana Natječaja kada je njegov komentar, fotografija, dosjetka, stih, dopuna rečenice ili dr. osvojila najveći broj glasova. U tom slučaju dobitnici ostalih nagrada su sljedeći po broju lajkova. Zakašnjele prijave neće se uzimati u obzir.

 1. OBJAVA REZULTATA

Ime pobjednika bit će proglašeno najkasnije 7 rujna 2020. godine do 12 sati  putem objave na službenoj Facebook stranici „Špancirfest“. O načinu preuzimanja nagrade dobitnik će biti obaviješten od strane Organizatora putem inbox-a.  Sudionici ne mogu zamijeniti nagradu za novac.

 1. PRIVATNOST PODATAKA

Organizator neće imati pristup Facebook profilu korisnika, niti će se koristiti i pristupati podatcima korisnika dostupnim na navedenoj platformi, osim javno dostupnih podataka. Svako korištenje lažnih ili dvostrukih profila, ili opravdana sumnja u njihovo postojanje, predstavljat će temelj za diskvalifikaciju Sudionika iz Natječaja. Organizator nije odgovoran za eventualno prenošenje osobnih podataka na društvenim mrežama, niti na koji način i u kojem opsegu bi ti podaci mogli biti korišteni. Sudionik se treba upoznati s pravilima zaštite privatnih podataka na društvenim mrežama.

Organizator nije odgovoran za eventualna kršenja autorskih ili izvođačkih prava od strane kandidata, do kojih može doći u tijeku izrade prijavljenih fotografija  odnosno ukoliko se u njima nalaze javne osobe, ili osobe koje nisu dale svoj pristanak za prijavu na natječaj.

 1. PRAVO KORIŠTENJA MATERIJALA

Organizator zadržava pravo korištenja svih prijavljenih komentara i fotografija u promotivne i marketinške svrhe bez naknade autorima/sudionicima. Natječaj nije povezan s Facebookom, niti ga Facebook sponzorira odnosno promovira. Podaci sudionika daju se Organizatoru, a ne Facebooku i to isključivo za potrebe Natječaja.

Facebook se smatra javnim prostorom i objava bilo koje vrste sadržaja može predstavljati zadiranje u privatnost sudionika, ali i trećih osoba. Sudionici materijal objavljuju svojevoljno i Organizator ne snosi nikakvu odgovornost za objavljeni sadržaj, niti njegovo korištenje od trećih osoba. Organizator smatra da Sudionici posjeduju sva potrebna ovlaštenja za objavu sadržaja.

Sudionici su suglasni da Organizator prikuplja, obrađuje i objavljuje njihove osobne podatke koje su sudionici sami pružili u ovom Natječaju (kao što su njihovo ime i prezime, e-mail adresa, url Facebook profila, fotografija i sl.) te se njima koristi u svrhu kontaktiranja Sudionika te u promotivne svrhe vezane uz ovaj Natječaj.

Sudionik može uskratiti svoj pristanak za prikupljanje i obradu osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja na Natječaju.

 1. DISKVALIFIKACIJA

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene Sudionike ili obrisati prijavljeni materijal ukoliko Sudionik:

 • prekrši Pravila
 • postavi sadržaj neprimjerenog, uvredljivog, vulgarnog ili nezakonitog sadržaja
 • dostavi netočne osobne podatke, ili s njim nije moguće stupiti u kontakt u razumnom roku
 1. PREKID NATJEČAJA I IZMJENA PRAVILA

Organizator može, u slučaju okolnosti za koje nije odgovoran, niti ih može spriječiti, izbjeći ili otkloniti, prekinuti Natječaj te se time oslobađa svih mogućih nastalih obveza. Organizator ne snosi nikakvu odgovornost zbog tehničkih problema pri provođenju Natječaja.

Sudionik koji sudjeluje u Natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene Pravila, o čemu će svi Sudionici biti pravovremeno obaviješteni objavom na Facebook stranici „Špancirfest“ te web stranici Organizatora www.tourism-varazdin.hr i https://www.spancirfest.com/.

 1. SLUČAJ SPORA

U slučaju spora između Organizatora i Sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Varaždinu.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.