Skip to content

Prijave za radionice u Parku Kreative

Špancirfest 2018 - Park kreative - vizual

Park kreative, ta vesela, razigrana, sigurna i kreativna zelena oaza usred festivalske vreve klincima će nuditi svakodnevnu zabavu, a njihovim roditeljima predah. Niz radionica, predstava i performansa razigraniji je no ikad, a klinci će moći pjevati, plesati, svirati udaraljke, beatboxati, igrati gumi-gumi, ludirati se ili se jednostavno opuštati u hladu.

Naime, ove godine u Parku kreative osmišlljeno je 15 raznovrsnih radionica, 10 predstava i koncerata te tri zabavna događanja.

Svi programski sadržaji u Habdelićevoj ulici su besplatni, ali zbog ograničenog broja sudionika na nekima od njih, nužna je prijava.

Stoga ako želite osigurati mjesto za svog mališana na nekim od sljedećih programa, kliknite na link i ispunite obrazac za prijavu:

Radionice:
Mali udaraljkaši (2-5 godina)

ContaKids (2-4 godine)

Izvedba:
Baja Buf (0-2 godine)

Događanja
Svjetsko prvenstvo u klikeranju

Kliker Kids Dance Battle

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.