Skip to content

Radionica unikatnih motora jedinstvena atrakcija Kraljevske zone

Špancirfest 2017 - Radionica unikatnih motora

Ako ste se ikada zapitali kako nastaju neki od najljepših motora na svijetu, odgovor možete pronaći u Kraljevskoj zoni Špancirfesta. U sjeni Staroga grada, svoju su radionicu privremeno otvorili momci iz Vinkovačkog CPR custom garagea koji svojim vrijednim rukama slažu unikatne jurilice na dva kotača za koje sve osim rame – izrađuju sami.

Ova skupina entuzijasta svoje motore, koji nastaju prema idejama i željama naručitelja ili jednostavno zahvaljujući njihovoj vlastitoj inspiraciji, dovode do savršenstva uz pomoć originalnih dijelova jednako kao i prilagođenih vojnih detalja poput čepova kanistara, odnosno snajperskih nišana, a rezultat njihovog višemjesečnog truda može se, tijekom trajanja Špancirfesta, povremeno vidjeti i na ulicama Varaždina kada prolaznike odluče počastiti skupnom vožnjom.

No, najzanimljivije je svakako doći u njihovu bazu u Kraljevskoj zoni u kojoj trenutno rade na BMW-u R65 iz 1976. godine kojem će u potpunosti promijeniti izgled. Kada bude gotov, ovaj cafe racer završit će u svom novom zadarskom domu, točnije garaži, dok ostatak prekrasnih custom made motora iz CPR radionice Ivana Vukoje, među kojima su i različiti chopperi i bopperi , tek čeka nove vlasnike.

Više informacija o programu kreativnih radionica mogu se pronaći na stranici https://www.spancirfest.com/radionice/.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.