Skip to content

RITAM POEZIJE NA ŠPANCIRFESTU 2019

Špancirfest 2019 - Knjige

Poezija i glazba ponovno će nas povezati u harmoniju u kojoj će se ispreplitati različiti jezici darujući nam pregršt emocija. Uz pjesnike koji nam donose boje litavskog i belgijskog jezika poeziju će govoriti i slovenski i hrvatski autori, a cjelokupnu sliku ljepote emocija svakako će začiniti naši prijatelji glazbenici. Nezaobilazan zbor Kapela Paulina Warasdin pod dirigentskom palicom maestra Zdenka Kušćera darovat će nam odabrane pjesme iz svog širokog opusa. U glazbenom dijelu večeri uživat ćemo i uz izvedbe domaćih i nekih slovenskih glazbenika.
U poetskom dijelu večeri sudjelovat će Ramunė Brundzaitė (Litva) i Maarten Inghels (Belgija), dok će prijevode stranih autora čitati će Zvonko Novosel i Milan Novak. Program će voditi Edita Kutnjak Zlatar i Ljubica Ribić.

Program će se održati 23. kolovoza 2019. u 20:00 u dvorištu Franjevačkog samostana u Varaždinu, a u slučaju lošeg vremena program se seli u Palaču Herzer, Multimedijska dvorana, Franjevački trg 10.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.