Skip to content

Snimite vrhunski selfie s nebeskim pogledom na Špancirfest

Špancirfest 2017 - Let balonom

Možete li zamisliti koliko su grad i njegov festival lijepi iz zraka?

Ovogodišnji Špancirfest omogućava upravo to-da svim užicima, veselju i zabavi, koje ćete susresti i doživjeti na ulicama, dodate iskustvo i nezaboravni pogled na festivalski Varaždin iz zraka, u balonu na vrući zrak. Bez brige, balon će biti vezan za tlo i podići vas na visinu od 30-tak metara da bi sigurno i u miru mogli poslikati taj vrhunski selfie ili lijepu panoramu Špancirfestom razveseljenog Varaždina.

Balon će polijetati 25., 26. i 27. kolovoza, s vanjske livade zapadnog bedema varaždisnkog Starog grada, uz ulicu Stanka Vraza u vremenu od 18.00 do 19.00 sati .

Zahvaljujemo na velikom interesu za vezani let balonom na ovogodišnjem Špancirfestu, te Vas obavještavamo da su sva mjesta popunjena. Popunjavanje mjesta odvijalo se prema redosljedu zaprimanja prijava. Ukoliko je Vaša prijava stigla do popunjavanja maksimalnog dnevnog broja, o svojem vezanom letu bit ćete obaviješteni putem e-maila, a potvrdu za vezani let moći ćete preuzeti u Turističkoj zajednici grada Varaždina, Ivana Padovca 3. Hvala na razumijevanju!

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.