Skip to content

Špancirfest 2018. imenovan jednim od 20 najboljih festivala umjetnosti i kulture u Europi ove godine

Špancirfest 2018 - Vizual

U Varaždinu se broje dani do početka Špancirfesta 2018., ostalo je još samo nekoliko tjedana! Stoga su pripreme za tih 10 dana u kolovozu u punom jeku; preobrazit ćemo varaždinske ulice u jedinstven ulični festival na ovom području s popratnim glazbenim i drugim programima koje jedva čekamo predstaviti javnosti. U međuvremenu nas čekaju pune ruke posla, no to ne znači da nema vremena za dobre vijesti.

A upravo smo takve nedavno dobili: Špancirfest je uvršten među 20 najboljih festivala umjetnosti i kulture u Europi u 2018.!

Listu je sastavio Flightnetwork, vodeća europska turistička agencija koja svake godine traži najbolje događaje i atrakcije po čitavom kontinentu. Špancirfest su naveli među najvećim imenima u Europi kao nezaobilazan događaj koji treba posjetiti ovo ljeto. Navode kako „Špancirfest predstavlja nov i zanimljiv model uličnog festivala koji spaja različite oblike umjetničkog izražaja u jedinstven kulturno-turistički događaj u Varaždinu u Hrvatskoj”. Izdvojili su našu postavu, ulične izvođače i besplatan ulaz kao glavne razloge za posjet. (I mi se slažemo.)

Vijest je stigla uoči ovogodišnjeg festivala i mi ne možemo biti sretniji. Stoga se pripremite jer zabava uskoro počinje.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.