Skip to content

Špancirfest 2020. – otkazano!

Špancirfest 2016 - Kazališno cirkuski spektakl Mu

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i neizvjesnosti koju ona donosi, te sukladno preporukama Ministarstva kulture i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ovogodišnje 22. izdanje Špancirfesta u Varaždinu se – otkazuje.

S obzirom da je na Špancirfestu, zbog specifičnosti festivala i sadržaja, nemoguće provesti mjere koje je propisao HZJZ, te s obzirom da je i HZJZ preporučio da se Špancirfest ne održi, jedina moguća odluka, koliko god ona bila teška je bila – otkazati ovogodišnje izdanje festivala. 

Proteklih smo mjeseci planirali, prilagođavali planove, mijenjali koncept festivala, usklađivali ga s mjerama koje su se mijenjale, no sigurnost posjetitelja, gostiju i naših sugrađana nam je na prvom mjestu i moramo ostati odgovorni te se držati preporuka zdravstvenih stručnjaka i epidemiologa.

Ovogodišnji Špancirfest obilježit ćemo prisjećajući se najboljih festivalskih trenutaka proteklih godina atraktivnim video materijalima koje ćemo objavljivati u razdoblju kada smo trebali špancirati, od 21. do 30. kolovoza na Facebook stranici Špancirfesta, a pripremili smo i brojne nagrade iznenađenja.

Hvala svima koji su promišljali, organizirali i strepili zajedno s nama i svima onima koji su Špancirfest željno iščekivali.

Nadamo se i veselimo se festivalskim radostima ispunjenijoj 2021.

ISTRAŽI PROGRAM

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

ULAZNICE

Špancirfest u sebi nosi cijeli niz sadržaja dovoljno bogatih da bi funkcionirali i kao samostalne manifestacije, a harmonično objedinjene u Špancirfest.

NEDAVNE NOVOSTI

Politika privatnosti i kolačića

Koristimo kolačiće za poboljšanje naših usluga. Ako nastavite pregledavati, smatramo da ste prihvatili da koristimo kolačiće. Više informacija možete pronaći ovdje.